Menu Premium
Loading...

EvdWL over de specs van de PlayStation 5 en Xbox Series X

20/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een verse editie van Einde van de Week Live staat voor je klaar. Met Koos, Daan en JJ aan de tafel. En het kan wel eens een behoorlijk bewogen aflevering worden. Want er is de afgelopen week nog al wat gebeurd. En dan hebben we het niet eens over het vervelende Coronavirus wat de hele wereld in haar greep heeft. Maar natuurlijk over PlayStation, want hoe gek dat ook mag klinken. Daar zijn we bijkans al een beetje gewend aan geraakt. Het is momenteel niet bepaald de leukste tijd om in te leven. Maar we komen er doorheen. 100%. En tot die tijd zorgen we af en toe voor afleiding en vermaak.

En daar was PlayStation eindelijk

Het grote nieuws was natuurlijk de nogal aparte speech van de tech-man van PlayStation, Mark Cerny. Tegen beter weten in hadden een groot aantal mensen gehoopt dat Sony hier eindelijk wat begrijpelijke info over de PlayStation 5 zou droppen. Waarom had Sony de reveal anders op het open kanaal geplaatst? En waarom hadden ze anders de stream via hun social media flink aangekondigd? Maar het werd voor al deze gamers een deceptie. Ze kregen een stroeve en taaie techtalk die de PlayStation 5 ook nog eens de zwakkere broeder van de Xbox Series X deed lijken. Wat is er hier aan hand? Is Sony de (pr-)weg kwijt. Of loopt alles volgens plan, snappen we de tech nog niet goed en moeten we gewoon rustig afwachten?

Heel veel nieuws deze week

En er gebeurde meer, veel meer. De eerste berichten over het mogelijk niet doorgaan van de Gamescom. De vroege verkoop van Doom Eternal en Animal Crossing. Of de crunch time problematiek van Naughty Dog, het niet meer in HD uitzenden van Netflix, de releasedata van games die onder druk komen te staan door het Coronavirus. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Ga dus maar lekker zitten en laat je geest even afdwalen met behulp van deze volle editie van Einde van de Week Live.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch