Menu Premium
Loading...

EvdWL over de Rockstar Launcher, Death Stranding en PS4 State of Play

20/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De werkweek zit er (voor de meeste) weer op en ook deze week kun jij je week afsluiten (of het weekend openen) met Einde van de Week Live. Daan, Koos en Jelle zitten (ondanks de drukte) gewoon weer bijna twee uur klaar om het nieuws van de afgelopen week door te nemen, waaronder Anthem, Death Stranding en PS4 State of Play. En er wordt ook flink wat polder knowledge gedropt. Enjoy!

Playstation State of Play met The Last of Us 2

De vorige State of Play’s waren niet bepaald noemenswaardig te noemen. Het waren allemaal show’s met weinig hoogtepunten en je had constant het gevoel dat het maar een beetje door kabbelde. Misschien dat het deze keer wel wat wordt? Op 24 september zal er een show van 20 minuten zijn waarin schijnbaar ook The Last of Us 2 zijn opwachting zal maken. Dat zou al noemenswaardiger zijn dan alle vorige State of Play’s bij elkaar. Stay tuned.

Death Stranding gemaakt door… 100 mensen?

Het is aan jouw om te oordelen of dit een goed of een slecht iets is. Je zou namelijk kunnen gaan denken dat de game dan niet zo groot of uitgebreid is. Anderzijds zouden het ook 100 enorm getalenteerde mensen kunnen zijn die een wereldproduct op de markt gaan zetten. Heel veel zegt het dus niet, maar dat Death Stranding de gemoederen flink bezighoudt is inmiddels wel een understatement te noemen.

Rockstar Launcher, de zoveelste Game Launcher

Afgelopen week kwam Rockstar met zijn eigen Launcher. Het is de zoveelste Game Launcher en waarschijnlijk zullen veel gamers door de launchers het technologische bos niet meer zien. Ubisoft, Steam, EA, noem ze allemaal maar op. Allemaal maken ze gebruik van een launcher waarop je alleen de games van de developer kunt launchen, naast de andere mogelijkheden. Nu ook Rockstar dus. De kwestie is echter hetzelfde als bij de verschillende streaming diensten en game passes: zijn het er inmiddels niet teveel of is dit een non-probleem?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch