Menu Premium
Loading...

EvdWL over Horizon Forbidden West, problemen Ubisoft & Storm Eunice

18/02/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Soms zijn er van die dagen dat alles anders loopt. En vandaag is zo’n dag. Storm Eunice raast over het land heen en dat gooit hele indeling van de crew omver. Want geen OV. Gelukkig hebben we een aantal bikkels op de redactie die weer en vooral wind trotseerden om toch vanuit de studio Einde van de Week Live te doen. Zonder stagiaires en dus niemand om te schakelen. Maar fuck dat, dan gaan we multitasken. Zodat we het kunnen hebben over Ubisoft. Er komen een hoop nieuwe games aan, maar zit er kwaliteit bij? Iets wat ons enthousiast maakt? En is Ubisoft te koop of niet? Verder praten de heren over Battlefield 2042 en Halo. Wat hebben die met elkaar gemeen? Een ander interessant onderwerp is de nieuwe studio van de maker van The Witcher 3 en natuurlijk de launch van Horizon Forbidden West. Je gaat het allemaal zien in deze editie van EvdWL.

Horizon Forbidden West dag! 

Het is de officiële launchday van Horizon Forbidden West. Daar zijn we allemaal blij mee over. Daarom gaan we het er ook even over hebben. Het is en blijft verder een uiterst drukke maand. Het is immers Fabulous February natuurlijk. Over een week kunnen we bijvoorbeeld ook losgaan met Elden Ring. Of de nieuwe uitbreiding van Destiny 2. De twee mannen hebben het ook over Playstation. Want die gaan mogelijk vol inzetten op Marvel. Met een games. Geloven we dit gerucht en juichen we het toe? Dit en nog veel meer zie en hoor je in EvdWL van 18 februari.

50 euro Steam tegoed bij aankoop van een MSI laptop met een 12e generatie Intel Processor

De eerste MSI-laptops met de nieuwste 12e generatie Intel processor aan boord, zijn nu te koop. Ze zijn onder andere verkrijgbaar bij Informatique, Megekko en Azerty. Alle info over de laptops en verkoop plus hoe je 50 euro Steam tegoed bij aankoop kunt bemachtigen, vind je hier.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch