Menu Premium
Loading...

EvdWL over de release van GT7, Tokyo Game Show & FIFA

04/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Welkom bij een verse editie van EvdWL. Het is de podcast, het item en de livestream waar we al het nieuws behandelen van de afgelopen week. Met onze ervaringen, meningen over nieuwtjes en nog veel meer. Zo is het in deze editie van EvdWL niet anders. Want er valt ook deze week een hoop te bespreken voor Koos en Jelle. Zo hebben ze het over de vele fijne releases in maart, zoals natuurlijk GT7 wat vandaag uit is gekomen. Verder hebben ze het onder andere over Elden Ring, de toegang tot Playstation Netwerk en Xbox Live in Rusland, de Tokyo Game Show, Bandcamp en een paar heerlijke dilemma’s. Je ziet het allemaal in deze gloednieuwe editie van EvdWL. 

Het is vandaag de releasedag van GT7

Met de oorlog in Oekraïne aan de gang, wil de regering aldaar de druk op Rusland maximaal opvoeren. Zo willen ze dat Xbox en Playstation hun netwerk blokkeren voor de gebruikers in het land. Hoe denken wij daarover? En wat vinden we van andere initiatieven uit de gamesindustrie? Verder hebben we het natuurlijk over de release van GT 7. Want die is vandaag. Is Koos al helemaal los gegaan met de game? Daarnaast hebben we het over de Tokyo Game Show. Hij is open voor publiek in september. Gaan we daarheen en hebben we er zin in? En waar kijken we het meest naar uit? Dit en nog veel meer zie je in deze editie van EvdWL.

Gratis Gaming Backpack bij aankoop van een 12e generatie Intel processor MSI Gaming Laptops

Bij aankoop van geselecteerde Gaming Laptops met de 12e generatie Intel processor aan boord krijg je bij o.a. Informatique een gratis Gaming Backpack. Hier is de link. Het leidt naar de GS Stealth modellen, maar is ook geldig op de GE Raider en GP Vector modellen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch