Menu Premium
Loading...

EvdWL over launch Xbox Series X, Call of Duty & de DSA

13/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is bijna weekend (time flies when you’re having fun), en natuurlijk luiden wij dat in met een gloednieuwe post-Xbox Series X launch en post-DSA election night-editie van EvdWL. Voor iedereen die het niet heeft meegekregen, gisteravond hebben wij de nominaties van de Dutch Stream Awards 2020 bekend gemaakt. En het was me een avondje wel. Mocht jij deze nog terug willen kijken, dan kan dat natuurlijk! Dan kan dat hier. Maar buiten de DSA om zijn er genoeg andere dingen om te bespreken. Hoe verliep de launch van de Xbox Series X? Zijn we enthousiast over Mass Effect Legendary Edition en wie weet een nieuwe Mass Effect? Black Ops: Cold War is ook uit, maar is hij een beetje te spelen? Of fucken de servers weer met je gemoedsrust.

Hoe verliep de launch van de Xbox Series X?

Over de gehele wereld is de Xbox Series X op 10 november uitgekomen. En laten we eerlijk zijn, of je nou een Xbox fan bent, of een Sony pony, het is altijd speciaal om een nieuwe console generatie in te gaan. Maar we weten ook allemaal dat een nieuwe console uitbrengen niet bepaald het makkelijkste is om te doen. Had de Series X een beetje een soepele launch? Werkt de console bij iedereen? Zijn alle pre-orders goed afgehandeld? En stel dat de Xbox problemen had bij launch, hoe schatten wij dat dan in voor de PS5 die de komende week uit gaat komen?

Call of Duty: Black Ops Cold War is uit

Zoals we wel gewend zijn is er ook dit jaar een nieuwe Call of Duty game uitgekomen. En net als bij een launch van een console, gaat de release van een nieuwe COD game ook vaak niet helemaal goed. Kijk maar bij Cold War dat de traditionele server problemen kent. Want veel spelers. Komt dit als een verrassing? En hebben de mannen zin om de nieuwe COD game te gaan spelen? Dit en meer in deze editie van EvdWL!

Win Watch Dogs: Legion met dank aan MSI

MSI heeft op dit moment fikse kortingen op hun Gaming notebooks met een RTX 2080 Super aan boord. En je krijgt er ook nog de game Watch Dogs: Legion bij cadeau!  Om dit feest nog wat verder te vergroten geven ze de game van Ubisoft ook ‘ gewoon’  weg via hun Instagram pagina én via onze Instagram pagina. Je kunt dus lekker zelf bepalen waar je hem wilt winnen. Of doe op gewoon beide pages mee, verdubbel je jouw kans. 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch