Menu Premium
Loading...

EvdWL over Gamescom, Playstation State of Play & E3 2022

11/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Welkom bij een gloednieuwe editie van Einde van de Week Live. Het is de perfecte podcast, item en livestream om de week lekker mee af te sluiten. Zo hebben we vandaag een hoop nieuwtjes voor jullie in petto plus een lekkere bak gezelligheid.  Gespreksonderwerpen zijn onder andere FIFA en dan voornamelijk FUT, de games die waren te zien tijdens de Playstation State of Play, Gotham Knights, en nog veel meer. Je ziet en hoort het allemaal in deze editie van EvdWL.

De Gamescom gaat dit jaar fysiek door

Goed nieuws voor de liefhebbers van de Gamescom, want het event gaat eindelijk fysiek door. En daar hebben wij ontzettend veel zin in, toch? Maar kijken wij ernaar uit om tussen zoveel mensen te gaan staan? Verder bespreken de keuze van de community als het gaat om de beste game van Fabulous February en de games die we kregen te zien tijdens de Playstation State of Play van afgelopen woensdag. Zaten er vette games tussen? En hoe kijken we aan tegen de uitslag van het proces over FUT. Het blijkt dus geen gokspel te zijn.  Hoe kijken we aan tegen de komst van Gotham Knights en Dead Space. Dit en nog veel meer zie je in deze editie van EvdWL.

Gratis Gaming Backpack bij aankoop van een 12e generatie Intel processor MSI Gaming Laptops

Bij aankoop van geselecteerde Gaming Laptops met de 12e generatie Intel processor aan boord krijg je bij o.a. Informatique een gratis Gaming Backpack. Hier is de link. Het leidt naar de GS Stealth modellen, maar is ook geldig op de GE Raider en GP Vector modellen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch