Menu Premium
Loading...

EvdWL over de E3, 25 nieuwe PS5 games & Ubisoft’s F2P games

14/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De vrijdag is aangebroken. Je kunt het weekend ruiken en denkt misschien al wel aan die eerste goudgele pretcilinder. Als Gamekings kijker weet je natuurlijk wat het weekend ook in houdt. Juist: een gloednieuwe EvdWL,met Jelle, Koos en Daan. Deze week zijn er zat nieuwtjes om met jullie na te spreken, dus we gaan geen enkel moment verliezen om te beginnen. Deze week was er nieuws omtrent de E3 die met een speciale app en key gaan werken op de beurs. Daarnaast zijn er volgens Sony 25 nieuwe PS5 games in de maak en gaat Ubisoft inzetten op Free to Play (F2P) games.

EvdWL en 25 nieuwe PS5 games

De stroom games voor de PS5 komt na lang wachten nu eindelijk op gang. De komst van Ratchet and Clank was uiteraard al zeker, maar Sony World Wide Studios baas Hermen Hulst heeft nu wat meer nieuws naar buiten laten komen. Hulst heeft in een interview gemeld dat er zeker 25 nieuwe games voor de PS5 in ontwikkeling zijn. Waarvan ongeveer de helft geheel nieuwe IP’s. De PS5 is finally coming good dus, maar wat voor soort games verwachten de mannen voor de PS5? Je vindt het antwoord in deze gloednieuwe EvdWL met Jelle, Koos en Daan.

Ubisoft gaat mee met de trend

Ubisoft kennen we uiteraard allemaal van grote, blockbuster AAA games. De Assassin’s Creeds, Far Cry’s en Watch Dogs van deze wereld. De Fransen brengen tot op heden ieder jaar gestaag 3 รก 4 nieuwe titels uit verspreid over al haar grote franchises. Nu is daar deze week wat interessant nieuws over naar buiten gekomen. Ubisoft heeft namelijk naar Epic en PUBG gekeken en ziet dat daar flinke knaken mee zijn binnen geharkt. Iets wat Ubisoft uiteraard ook wil. Vandaar dat de Canadese maker zich nu ook gaat focussen op High End F2P games. Maar dan wel binnen de bestaande franchises van Ubi. Denk hierbij aan een mobile game van Assassin’s Creed, die bestaat binnen de gewone game, maar die je naast de normale IP kunst spelen. Goed idee of niet? Jelle, Koos en Daan geven je hun ongezouten mening in deze nieuwe EvdWL.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch