Menu Premium
Loading...

EvdWL over de Battlefield 2042 beta, het Twitch lek & Rockstar Games

08/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site

De week zit er bijna op. En je weet wat dat betekent. Het is tijd voor jouw favoriete livestream, podcast & item in een op de website om de week goed mee af te sluiten. We hebben het over een frisse editie van EvdWL. Met zoals altijd discussie over het nieuws wat de afgelopen week is binnen gekomen. Ook deze editie staat vol met verschillende geruchten, bizar nieuws en aankondigingen van nieuwe games. Druk snel op de afspeelknop. En geniet van een nieuwe editie van EvdWL.

De Bèta van Battlefield 2042

Net zoals elke week hebben we een hoop verschillende onderwerpen voor je klaar staan. Jelle & Koos gaan ze met jullie doornemen. Zo hebben we het over de bèta van Halo Infinite en natuurlijk die van van Battlefield 2042. Die games heeft Koos de afgelopen week in beide gevallen gespeeld. Verder hebben we het over het deblacle rond eFootball, Playstation, FIFA, de niet bepaald populaire aankondiging van Ghost Recon Frontile, de PS5, Naughty Dog, Rockstar Games, een nieuwe handheld console, Netflix, Bluepoint, The Witcher 3 op de Steam Deck, Twitch en nog veel meer. Kortom we hebben genoeg om over te praten. Let the weekend begin.

De MSI Bravo 15 is de nieuwe laptop van EvdW Live

De sponsor van EvdW Liv, MSI zet de MSI Bravo 15 in het zonnetje. De Bravo 15  komt uit het AMD-assortiment van MSI. Met de ideaal samenwerkende specs zoals de AMD Ryzen 7 5800H processor en AMD RX 5500M videokaart, een batterijduur van 7+ uur en 144Hz scherm kun je voor de prijs van 999,- bij o.a. Coolblue aan de slag van de beste games! Wil je meer info of profiteren van de aanbieding, dan kun je hier terecht.

 

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch