Menu Premium
Loading...

EvdWL over Cyberpunk 2077, Death Stranding, Game Pass en GreedFall

30/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jaja! Het is vrijdag, wat betekent dat de werkweek voor de meeste mensen er weer op zit. Natuurlijk kun je ook dit weekend weer openen met Einde van de Week Live. JJ is terug van vakantie en heeft weer flink wat nieuwtjes verzameld. Samen met Skate en Jelle bespreekt hij onder meer de situatie omtrent Game Pass-diensten, wordt er een game bekeken waar Jelle nog nooit van heeft gehoord (GreedFall) en delen de mannen hun mening over Death Stranding. Kijken dus!

Een man en een vrouw mixen in Cyberpunk 2077?

In Cyberpunk leek het eerst simpelweg mogelijk om een man of een vrouw te kunnen kiezen, zoals bij elke andere game. Echter is nu bekend geworden dat de game de gebruiker meer opties zal bieden. Je kunt bijvoorbeeld een character maken met een vrouwenlichaam en een mannenstem. Al die onderdelen zijn te mixen en te matchen met elkaar. De specifieke keuze tussen een man en een vrouw hoeft dus niet gemaakt te worden. Je kiest simpelweg een body type. Je kan daarnaast doen en laten wat je wil tijdens de creatie van je character.

Te veel of te weinig Game Pass?

De toename van Game Pass-diensten is niet te ontkennen. De vraag is echter of ze inmiddels hun doel voorbij zijn geschoten en er teveel Game Pass -diensten zijn. Voor mensen die flink wat geld hebben is dit natuurlijk een non-issue. Het probleem is alleen dat niet iedereen zoveel geld heeft. Voor de normale medemens kan het knap lastig (en voor sommige zelfs onmogelijk) zijn om al die Game Pass-diensten te betalen. De mannen vragen zich dan ook af of games straks alleen maar speelbaar zijn als je van elke developer en/of grote console een Game Pass hebt. Want daar begint het wel steeds meer op te lijken.

Wat is….. GreedFall?

Jelle had nog nooit van deze game gehoord en wist dus totaal niet wat hij kon verwachten. Een trailer tijdens de stream doet wonderen. Jelle was na het zien van de trailer gematigd positief en is van plan zich verder te verdiepen in de game.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch