Menu Premium
Loading...

EvdWL over CoD MW, Ninja naar Mixer en afscheid stagiaires

02/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Oh wat is het toch een sombere dag voor deze EvdWL. Het regent hard en de laatste dag van de huidige lichting stagiaires is aangebroken. Na vandaag zullen zij het Gamekings hok verlaten en plaats maken voor de nieuwe lichting stagiaires. Daan is vandaag host en gaat het over de laatste nieuwtjes in de industrie hebben met Jelle en Skate. Aanklikken de video dus als je dat wilt zien!

Ninja gaat naar Mixer

De favoriete volksheld van ieder kind: Ninja heeft een bom gedropt. Hij gaat de bekende oorden van Twitch verlaten voor de groene velden van Mixer. Zal ook wel ermee te maken hebben dat Microsoft grote zakken geld naar hem hebben gestuurd. Twitch heeft de laatste tijd al veel controverse om zich heen met voornamelijk de slechte moderatie, dus hun grootste streamer verliezen is het slechtste nieuws natuurlijk. Ninja is vooral bekend om de kleuren van zijn haar en het grote publiek dat hij trekt met zijn Fortnite streams. Dat publiek moet nu een Mixer account aanmaken en sommigen vinden dat hij een sellout hiervoor is. Wij, en vooral Jelle, zegt: “stop deze controverse maar in je kont!”

Waar kan je de tijd vinden om al deze games te spelen?!?

Het is nu komkommertijd hier op de redactie. Er zijn niet zo veel games om te spelen en de warmte maakt het niet altijd een feest om achter je pc te kruipen. Toch zijn ze hier op de redactie al zenuwachtig over het najaar, want deze zit goed vol. CoD Modern warfare, Death Stranding, Doom Eternal, Destiny 2 expansion, Borderlands 3 en meer. De lijnen worden al ik het getrokken in het zand hier over wie welke game mag gaan reviewen. Vooral Death Stranding gaat leiden tot conflicten op de werkvloer.

Met deze EvdWL zijn de zes maanden afgelopen van de huidige stagiaires. Als je dus nog een gevatte opmerking voor hebt voor Thijs, Hylke en Monique (of moniek?), laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch