Menu Premium
Loading...

EvdWL over Call of Duty: Modern Warfare 2, ‘E3’ persconferenties & Elon Musk

29/04/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Dit is de laatste Einde van de Week Live van de maand april. En deze lekker zonnige maand sluiten we natuurlijk af met een hoop gezelligheid. Er valt meer dan genoeg te bespreken. Bijvoorbeeld over de nieuwe details die de afgelopen week zijn verschenen over een aantal nieuwe games. Jelle en Skate gaan het dit keer onder andere hebben over Call of Duty: Modern Warfare 2, de aankondiging van de Microsoft & Bethesda persconferentie tijdens de ‘E3’, Elon Musk die Twitter koopt, de komst van Stray en nog veel meer. Je gaat het allemaal zien en horen in de EvdWL van vrijdag 29 april.

Call of Duty: Modern Warfare 2 is aangekondigd

Er deden al heel wat geruchten de ronde over een nieuwe Call of Duty. Dat die er zou komen wisten we natuurlijk wel, maar wat zou de naam worden? Nu, we hebben eindelijk wat nieuws gekregen rond de nieuwe COD. Of beter gezegd een logo. Met de naam Call of Duty: Modern Warfare 2. Vinden we het logo vet? En kijken we nog uit naar dit spel, kan het Warzone redden? Verder hebben we het over Elon Musk. Hij heeft namelijk Twitter gekocht. Denken we dat hij Twitter beter gaat maken? Ook wordt er gesproken over het nieuws rond The Quarry, Stray, Sifu, PlayStation, de  Microsoft & Bethesda persconferentie, Summer Game Fest en nog veel meer. Je gaat het allemaal zien en horen in deze editie van Einde van de Week Live. 

Nieuwe laptop deals op de website van MSI

Sponsor van EvdWL, MSI, bied je ook deze week een mooie deal. Je krijgt 200 euro korting op de 17,3″ Katana notebook bij Coolblue. Deze laptop is een prima instapmodel voor iedere gamer. Je vindt de aanbieding hier.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch