Menu Premium
Loading...

EvdWL over Call of Duty, Cyberpunk 2077 en Peter Parker aka Spider-Man

02/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Koos en Skate zijn achter de desk gaan zitten om de afgelopen week door te nemen. En wat voor week was het. Nieuwe maatregelen tegen de pandemie, Trump die Corona heeft en Verstappen die volgend jaar geen goede motor meer krijgt. En ondertussen ging het gaming-wereldje rustig door.  Soms is het best lekker om in deze maffe wereld je af en toe even helemaal onder te dompelen in de bubbel van de videogames. Even geen gezeik meer. En als het gezeik is, laat het dan game gerelateerd gezeik zijn. Nou, als je daar van houdt, als je ons graag gezelschap houdt in die bubbel, dan ga je honderd procent zeker aan je trekken komen in deze editie van Einde van de Week Live.

Dat frisse toetje van Spider-Man Peter Parker kan toch niet…

Er gebeurde deze week meer dan genoeg. De kwestie Peter Parker aka Spider-Man bijvoorbeeld. Het opgefriste toetje van onze Peter beviel niet elke Spidey-fan. En je weet wat er dan gebeurd in de superhero wereld. Dan is het hommeles. Hoe kijken  Koos en Skate hier tegen aan? Wordt de nieuwe Spider-Man game nu minder tof? Wat vinden de twee van de vernieuwde Zombie-mode in Call of Duty: Black Ops Cold War en hoe kijken ze tegen de nieuwe toevoegingen van Warzone Seizoen 6 aan? Er was deze week ook wat onrust bij de studio achter  Cyberpunk 2077. Er moesten te lang doorgewerkt worden. we gaan toch niet opnieuw een uitstel van deze game meemaken? Of wel? Al deze topics en zo veel meer kun je allemaal lekker bekijken en beluisteren in deze nieuwe editie van de leukste gaming talkshow van Nederland: Einde van de Week Live.

Actie: MSI laptop inclusief Marvel’s Avengers

Zoals we in de stream aangaven, je krijgt nu bij de aankoop van een MSI laptop Marvel’s Avengers cadeau! Kies je de MSI GL65 met een RTX 2060 bij Informatique, dan zit daar tijdelijk ook een gratis MSI Gaming headset bij.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch