Menu Premium
Loading...

EvdWL over Black Friday, Rockstar, Cyberpunk 2077 en Battleborn

29/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De week is ten einde, het weekend is daar en wat is er nou beter dan je weekend beginnen met Einde van de Week Live. Daan, Jelle en JJ hebben al het belangrijkste nieuws van afgelopen week weer verzamelt en gaan het allemaal in anderhalf uur bespreken. Onder meer Rockstar, Black Friday, Cyberpunk 2077 en Battleborn zijn onderwerp van gesprek.

Cyberpunk 2077 niet aanwezig bij launch PlayStation 5 en Project Scarlett

Helaas. Het zat er wel een beetje in natuurlijk, want de game wordt pas begin 2020 op de huidige consoles gereleased. En het werk wat alleen al daarin zin, zou dan in korte tijd moeten worden herhaalt voor de next-gen consoles. Wanneer de game dan wel te verwachten is op de PlayStation 5 en Xbox Project Scarlett is nog even afwachten. 2021 lijkt de meest realistische optie te zijn. Echter zou het ook zo maar zo kunnen zijn dat we de game voorlopig niet op de next-gen consoles zullen zien.

Xbox-baas Phil Spencer reageert na reacties op uitspraken over VR

Phil Spencer liet vorige week duidelijk blijken dat hij geen grote fan is van VR en moest deze week zijn uitspraken verdedigen. Veel mensen waren op social media niet te spreken over de uitspraken van de Xbox-baas. Spencer zei onder meer dat hij geen toekomst ziet in VR, dat de markt zich niet snel genoeg ontwikkelt en dat Xbox er voorlopig geen interesse in heeft. Eigenlijk zei hij deze week hetzelfde, maar dat iets genuanceerder.

Battleborn vanaf 2021 niet meer speelbaar

2K-games vindt het genoeg geweest. De free-to-play game (sinds 2 jaar) zal vanaf 2021 op geen enkele manier meer speelbaar zijn. De fans van de game zullen dus nog een jaar kunnen genieten van de game, maar moeten daarna op zoek naar een vervanger. Er zijn gelukkig opties te over. Maar of de fans daar blij van worden…

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch