Menu Premium
Loading...

EvdWL over ‘beef’ Xbox en PlayStation, Ubisoft & Tokyo Game Show

09/09/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Einde van de Week Live op je beeldscherm met Jelle en Skate. En damn, wat heeft de NS het ons voor de zoveelste keer lastig gemaakt om de items op vrijdag voor elkaar te boksen. Want als er geen treinen rijden, hoe kom je dan in hemelsnaam in de studio. Gelukkig dat we een paar mensen hebben die in Amsterdam wonen en konden, want anders was het echt puzzelen geweest. Want geen items maken, geen EvdW Live produceren was een absolute no go geweest. En dus kun je jouw weekend zoals al vele jaren lekker inluiden met een nieuwe editie van deze roemruchte talkshow. Met als onderwerpen onder andere de persoonlijke beef tussen Phil Spencer en Jim Ryan, de nieuwe delen van Assassin’s Creed, de DLC van Cyberpunk 2077 en de aankomende Tokyo Game Show. Want die begint de aankomende week. Je ziet en hoort het allemaal in de EvdW Live talkshow van vrijdag 9 september 2022.

Tokyo Game Show & beef tussen PlayStation en Xbox

Er is personal beef tussen Phil Spencer van Xbox en Jim Ryan van PlayStation. Allemaal naar aanleiding van de beslissing van de Engelse mededingingsauthoriteit CMA om de aankoop van Activision/Blizzard aan te vechten. Het zou volgens hen oneerlijke competitie opleveren omdat Xbox games als Call of Duty en Overwatch 2 exclusief kan maken. Wat is de beef precies? Phil zegt dat hij PlayStation een meer dan prima deal heeft gegeven door de CoD nog tot minimaal 2027 multiplatform te maken. Jim zegt dat het aanbod unfair was op vele fronten en dat de PlayStation gamers nu geschaad worden. Wie heeft er gelijk? Je hoort en ziet dit en meer in deze nieuwe editie van EvdW Live.

Profiteer van de fijne deals van de Back 2 School weken van MSI

Voor de laatste keer pusht MSI de Back 2 School actie. Dat betekent fijne kortingen op heel veel laptops voor iedere student die naast het studeren ook nog wil gamen. En ja, als je geen student meer bent, mag je er ook gebruik van maken. Interesse gewekt? Check hier alle aanbiedingen.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch