Menu Premium
Loading...

EvdWL over bedreigen developers, God of War Ragnarök, GTA VI & EA

01/07/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het
Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Dé traditionele afsluiter van de week staat vanaf 18:00 spat strak op jouw beeldscherm. En dan hebben we het natuurlijk over EvdWL. Jelle & Koos hebben dienst, zijn achter de desk gekropen en nemen samen met de chat de afgelopen week met jullie door. Een week waarin weer het nodige gebeurde. En niet allemaal (helaas) even positief. De twee hebben het onder andere over de problemen rond God of War Ragnarök, de nieuwe hardware van PlayStation, bedreigingen aan adres developers, Ubisoft dit najaar, Skate 4, GTA VI & Columbia en Need for Speed. Dit en veel meer ga je zien en horen in de de Einde van de Week Live van vrijdag 1 juli 2022.

Het schimmenspel rond God of War Ragnarök

Er was deze week veel ophef over de PlayStation exclusive God of War Ragnarök. Kwam de game nu wel nog dit najaar uit of niet. En zou die release datum nu wel of niet deze week aangekondigd worden? Zo ja, waarom werd dat ‘event’ dan gecancelled? En wat is er aan de hand met gamers dat ze om dit soort geruchten developers gaan bedreigen? Koos en Jelle bespreken dit verhitte topic en vele andere met de community.

Ben jij de nieuwe pr-medewerker die MSI zoekt…

Dit keer zet MSI geen laptop in de spotlights, maar haar eigen kantoor. Ze zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste Media- & PR marketeer. Heb jij iets met hardware & games en heb je altijd al met toonaangevende media partijen willen werken, oftewel, met Gamekings? Check dan snel de vacature. Of wijs er iemand in jouw familie of kenniskring op. Wie weet zit je dan ooit wel met JJ aan de telefoon…  

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch