Menu Premium
Loading...

EvdWL over Battlefield, de PS5 & het kopen van een game full retail

23/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes, daar gaan we. De week zit erop en dat betekent een nieuwe EvdWL stream. Koos en Jelle gaan dit keer lal het nieuws van deze week met je doornemen. En we hebben zeker wat toffe topics voor jullie klaar gezet mensen, aan nieuws namelijk geen gebrek de afgelopen dagen. Zo is er een nieuwe tease van DICE over de aanstaande Battlefield, gaat PlayStation de PS5 productie opschalen en is er wat rumoer rondom de schrijver van Days Gone. Genoeg om een hele volle stream van te maken met Koos en Jelle achter de mics.

EvdWL over nieuwe Battlefield: hij komt eraan

Als we DICE ceo Oskar Gabrielson moeten geloven, gaat de nieuwe Battlefield dé game van het jaar worden. Er is een gigantisch team opgezet die allemaal tegelijkertijd aan de game werken. En het gaat goed met de game. De game wordt inmiddels zelfs al getest door het ontwikkelaars team. Daarnaast gaat deze Battlefield game ook een massieve schaal van oorlog brengen. Reden genoeg voor Koos (die überhaupt al een grote Battlefield fan is) en Jelle om de game eens wat nader te gaan bespreken. En dit gebeurd uiteraard op de serieuze doch gezellige manier die je van EvdWL gewend bent.

PlayStation trekt de banden aan

De PS5 heeft nog steeds last van een groot tekort. Sony CEO Jim Ryan heeft daarom besloten om de productie van de console te verhogen. Het bedrijf is daarbij echter nog wel afhankelijk van de chip productie van onder andere AMD. En juist dit bedrijf heeft nog steeds last van de pandemie, de handelsoorlog tussen de VS en China en de eerder opgelopen achterstand. Dit wordt dus hoe dan ook een lastig verhaal voor Sony. Jelle en Koos buigen zich er daarom even over. Ga dus maar lekker zitten, neem een biertje (of een glas melk) erbij en geniet van deze nieuwe editie van EvdWL.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch