Menu Premium
Loading...

EvdWL over Assassin’s Creed Valhalla, Xbox Direct en Battlefield

01/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zin in een nieuwe editie van dé gaming talkshow van de Benelux? Ja toch… Koos heeft gezelschap gekregen van Daan en Skate en gedrieën nemen ze de week met je door in Einde van de Week Live. Een week waar meer dan genoeg in gebeurde. Wat dacht je van het dramatische lek van The Last of Us 2. Wat er ook bij Naughty Dog aan de hand en wat voor onrecht de gefrustreerde medewerker ook is aangedaan, een game zo kapot maken door het hele verhaal te lekken, dat is behoorlijk heavy. Je maakt het levenswerk van al je collegae kapot. De drie gaan er dan ook zeker uitvoerig op in.

Zijn we klaar voor potje bruut Viking geweld in Assassin’s Creed?

Feestelijker was de reveal van het nieuwste deel van de parel van Ubisoft, Assassin’s Creed. We gaan de Viking periode verkennen. Hoe kijken Koos, Skate en Daan daar tegen aan? Tof? Of hebben ze niks met de bloeddorstige Noormannen. En wat vonden ze van de ‘schilderachtige’ reveal van Assassin’s Creed die maar liefst acht uur duurde… Maar toen had je ook wat. Ander nieuws betrof natuurlijk ook nieuwe updates voor Call of Duty die nogal wat GB innemen (hoe kan het ook anders), er komt een nieuwe Battlefield in 2021 aan en er waren zeer fraaie beelden van Max Verstappen die zijn digitale bolide over Circuit Zandvoort joeg. Formule 1 2020 komt er immers aan.

Veel heavy nieuws de afgelopen week

De drie moeten dus flink aan de bak deze week. Want er valt genoeg te bespreken. En veel dingen zijn behoorlijk ingrijpend. Geen nieuwtjes a la ‘nieuwe DLC voor game X’. Ga er daarom maar even lekker voor zitten. Het weer is niet top, je mag nog niet naar buiten, dus kun je vast wel een kleine twee uur prettig geouwehoer gebruiken. Veel plezier, en je weet het, stay safe!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch