Menu Premium
Loading...

EvdWL over Assassin’s Creed Mirage, Konami & Halo Infinite

02/09/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Einde van de Week Live op je beeldscherm met Huey, Jelle en Koos. De drie ideale schoonzonen zitten voor je klaar om het laatste nieuws van de week met je door te nemen en om even kort terug te blikken op de laatste weken waarin we natuurlijk afgereisd zijn naar Gamescom en een boel previews hebben opgenomen.

Gaat Konami ons wederom teleurstellen?

Konami heeft laten weten dat ze een grote aankondiging gaan doen dit jaar tijdens de Tokyo Game Show. De Japanse uitgever geeft sowieso een on-stage presentatie van maar liefst 45 minuten, maar teased nu al het een en ander. Zo laat Konami in een cryptische boodschap weten dat ze een nieuwe game gaan aankondigen binnen een franchise die geliefd is over de gehele wereld. Is dit legit of gaat Konami ons wederom zwaar teleurstellen? Aan tafel filosoferen we alvast over een nieuwe Castlevania, Silent Hill of wellicht toch een Metal Gear Solid Remake. Allemaal geliefde franchises natuurlijk, maar wellicht te mooi om waar te zijn.

Assassin’s Creed Mirage komt naar je toe

Ook Ubisoft liet van zich horen. Nu kwamen al een paar maanden geleden een aantal geruchten naar boven over de nieuwe Assassin’s Creed. De game zou zich afspelen in Baghdad of ten tijden van de Azteken. Vandaag hebben we dan officieel de bevestiging dat de nieuwe Assassin’s Creed vooralsnog bekend staat als Mirage. Het lijkt er dan ook op dat de game zich afspelen in Baghdad. Als we de geruchten mogen geloven zal de game terug naar z’n roots gaan. Dit zou resulteren in het feit dat er geen level gating meer is, de schaal van de game kleiner is en meer gefocust op stealth combat. Vooralsnog speculeren we er heerlijk op los, maar op 10 september krijgen we meer te weten over dit nieuwste deel in de franchise. Verder zou Ubi naast Mirage ook nog werken aan een online live service variant van AC genaamd Infinity.

Vergeet morgenochtend niet je wekker te zetten want er staat weer een fonkelnieuwe Premiumvision op je te wachten. Dit keer staat de Premiumvision volledig in het teken van de Gamescom in Keulen met alles wat we daar omheen beleefd hebben. Alvast veel kijkplezier!

Profiteer van de fijne deals van de Back 2 School weken van MSI

De maand september staat bij MSI in het teken van de Back 2 School actie. Dat betekent fijne kortingen op heel veel laptops voor iedere student die naast het studeren ook nog wil gamen. En ja, als je geen student meer bent, mag je er ook gebruik van maken. Interesse gewekt? Check hier alle aanbiedingen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch