Menu Premium
Loading...

EvdWL over Resident Evil Village, Activision Blizzard en Battlefield 6

22/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was een interessante week voor de game-industrie. En dat betekent dus ook dat er genoeg te bespreken valt in de allernieuwste editie van EvdWL. Zo bespreken Jelle en Koos de totale waarde van Activision, een lek rond de nieuwste Battlefield, de presentatie van Resident Evil Village op donderdagavond , Sony Santa Monica, Naughty Dog en CD Projekt Red.

Een releasedate voor Resident Evil Village

Gisteravond werd de Resident Evil Showcase gehouden. Een digitaal evenement geheel gefocust op, je raadt het al, Resident Evil . En natuurlijk draaide het voornamelijk om het nieuwste deel in deze letterlijk en figuurlijk beruchte serie,  Resident Evil Village. Zo hebben we nieuwe details gekregen, lieten ze een nieuwe trailer zien, mochten we onze ogen richten op de eerste officiële gameplay beelden en kregen we ook een releasedate: 7 mei. Maar als klap op de vuurpijl maakte Capcom bekend dat ‘Maiden’, een demo, meteen te downloaden was. Wat vinden Jelle en Koos van de getoonde beelden van Resident Evil Village? En hebben zij een beetje zin om Maiden te gaan spelen?

Er is behoorlijk wat game nieuws

Hoewel de eerste paar weken van januari redelijk stilletjes waren, begint de game-industrie ondertussen lekker op gang te komen. We wisten al een flinke poos dat er een nieuwe Battlefield in productie is. Maar nu zijn er ook een aantal nieuwe details uitgelekt. Zo zou de game op de PS5, Xbox Series X en de PC 128 spelers moeten ondersteunen in de multiplayer. Op de PS4 en Xbox One gaat het om 64 spelers. Ook Naughty Dog en Santa Monica zijn actief geweest deze week. Zo is The Last of Us II hard op weg om de meest bekroonde game ooit te worden. En Sony Santa Monica lijkt momenteel bezig met het maken van een nieuwe game. Terwijl ze tegelijk werken aan God of War: Ragnarok. Dat en meer in de nieuwste editie van EvdWL.

Nieuwste laptops MSI bij Alternate

De nieuwe MSI laptops met RTX30 videokaarten zijn binnenkort te koop. Wil je er zeker van zijn dat je die van jou bij launch hebt, dan kun je nu pre-orderen bij Alternate. Krijg je $100 steam tegoed als je daar een review achter laat. De actie bij Alternate kun je hier vinden.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch