Menu Premium
Loading...

EvdWL over aandelen chaos rond Gamestop en seks met Keanu Reeves

29/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is vrijdag en dat betekent natuurlijk maar één ding… we gaan lekker lopen lullen op een, helaas, regenachtige vrijdagmiddag. Want dames en heren, het is tijd voor een gloednieuwe spiksplinternieuwe editie van EvdWL. Het is een interessante week geweest, voornamelijk vanwege het bizarre gedoe rond Gamestop. Maar er zijn ook genoeg andere dingen gebeurd deze week. Zo gaan Koos en Daan het onder meer hebben over: Microsoft, Halo Infinite, Next-Gen schaarste, The Witcher, Ghost of Tsushima 2, Crystal Dynamics, seks met Keanu Reeves en nog veel meer. Dus ga er maar eens even lekker voor zitten. Dit de EvdWL van vrijdag 29 januari.

Wat is er nou allemaal gaande met Gamestop?

Zoals JJ laatst heeft besproken in het GK Journaal, is er momenteel redelijk wat gedoe rondom Gamestop. Het bedrijf stond eerst op het randje van een faillissement en nu is het bedrijf ineens een miljardje of 6 waard. Waardoor komt dit? Ligt dat alleen aan de dappere strijders op Reddit, die ten strijde zijn getrokken tegen de higher power: Wall Street? Of is er iets mis in het systeem? En is dit het begin van een revolutie? Daan en Koos gaan er samen met de chat een boom over op zetten. Wel zo milieubewust!

Geen seks met Keanu Reeves ?!?

Jarenlang is het de droom van iedere man en vrouw om het bed te mogen delen met Keanu Reeves. En wie weet roep je nu “Nee, dat wil ik helemaal niet”. But you’re just in denial. Eindelijk hadden mensen die mogelijkheid om een spannende avond te beleven met Keanu Reeves. Maar CD Projekt Red heeft daar een stijve stok voor gestoken… ze hebben de mod verwijderd waardoor je seks kon hebben met de acteur. Waarom? Een game afleveren die niet klaar is, okay. Maar de kans om seks te hebben met Keanu wegnemen? Schandalig!

Nieuwste laptops MSI bij Alternate

De nieuwe MSI laptops met RTX30 videokaarten zijn binnenkort te koop. Wil je er zeker van zijn dat je die van jou bij launch hebt, dan kun je nu pre-orderen bij Alternate. Krijg je $100 steam tegoed als je daar een review achter laat. De actie bij Alternate kun je hier vinden.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch