Menu Premium
Loading...

EvdWL met uitslag BAFTA’s, Xbox on a roll en eerste beelden Gollum

26/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De week zit er bijna op, maar natuurlijk laten we deze niet eindigen zonder een lekkere, felle EvdWL. Er is deze week  genoeg gebeurd om te bespreken, en dat gaan we daarom doen ook. Zo gaan  JJ en Koos het onder andere hebben over de BAFTA’s, de nieuwste Lord of the Rings game: Gollum, HBO’s The Last of Us, een verfilming van Ghost of Tsushima en nog heel veer meer. Pak er dus lekker iets te eten en te drinken bij en ga er voor zitten. Het is tijd voor een nieuwe editie van EvdWL.

Wie zijn er in de prijzen gevallen bij de BAFTA’s?

Het is al een poosje geleden dat de Game Awards werden gehouden, en wij natuurlijk onze Premium Awards hebben uitgedeeld. Maar dat betekent niet dat het gaming award season tot een einde is gekomen. We hadden namelijk de BAFTA game awards nog te goed. Yep, voelt ietwat gek aan, aangezien we alweer bijna in april zitten en 2020 dus een poosje achter ons ligt, maar goed, het is een raar jaar en het zijn belangrijke prijzen. Bij de BAFTA’s zijn er meerdere games in de watten gelegd. Onder andere Hades, The Last of Us Part II en Animal Crossing: New Horizons gingen met een lekker aantal awards naar huis. Wij nemen de belangrijkste categorieën en winnaars met je door.

Sony gaat lekker door met het verfilmen van hun games

Jarenlang hebben game verfilmingen een slechte reputatie met zich meegedragen. Toch is deze reputatie in de laatste paar jaren iets afgenomen dankzij films als bijvoorbeeld Sonic the Hedgehog. Reden genoeg voor Sony om een poging te wagen een aantal van hun franchises ook naar het grotere scherm over te zetten. Zo wisten wij al van een The Last of Us serie op HBO, maar komt er nu ook een verfilming van Ghost of Tsushima en mogelijk zelfs Demons Souls. Kortom, Sony heeft vertrouwen dat hun gaming franchises het ook goed gaan doen op het witte doek…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch