Menu Premium
Loading...

EvdWL met Melle over Google Stadia, Death Stranding en Nintendo Direct

06/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een speciale EvdWL, want we zijn natuurlijk bezig met de horror-vierdaagse. En speciaal voor de horror-vierdaagse komt Melle weer eens langs om bij te praten. Het is namelijk al negen maanden geleden dat hij voor het laatst bij Gamekings op bezoek was. Samen met Jelle en de invallende Skate (JJ zat kotsend in de trein) geeft hij onder meer zijn mening over Google Stadia, Death Stranding en de Nintendo Direct van afgelopen week.

Melle is de cheerleader van Google Stadia

Tot nu toe hebben weinig mensen echt hun vertrouwen uitgesproken in Google Stadia. Niet zo gek natuurlijk, aangezien de technologie voor het eerst op zo’n manier gebruikt wordt en niemand zeker weet of het gaat werken. Melle is echter al op de hype train gestapt en gaat bijna op zeker met Stadia aan de slag. Zeker nadat hij tijdens de stream te horen krijgt dat Cyberpunk 2077 begin april gereleased wordt op Google Stadia. Als er voor Melle nog een drempel was, dan is deze drempel bij deze weggenomen.

Weet iemand wat Death Stranding nou eigenlijk inhoudt?

Skate, Jelle en Melle snappen er in ieder geval nog weinig van. Tijdens de aankomende Tokio Game Show zal er wat meer informatie vrijgegeven worden, maar de vraag is hoeveel er daadwerkelijk geopenbaard gaat worden. Tot nu toe is het namelijk nog een compleet raadsel wat Death Stranding precies gaat inhouden. De developers beweren zelfs dat de game een nieuw genre zal inluiden. Het zal nog even wachten zijn totdat we meer weten em we de game een plek kunnen geven.

Wat denk jij dat Death Stranding gaat inhouden en wat gaat het nieuwe genre waar de developer over praat inhouden? Wat vond je van de Nintendo Direct van eerder deze week? Ben jij al hype voor Google Stadia of laat je de console voorlopig links liggen?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch