Menu Premium
Loading...

EvdWL over Kingdom Hearts 4, Dead Island 2 & Kojima Studios

15/04/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site

Het is vrijdag, een mooi en lang Paasweekend komt eraan en dus gaat jouw favoriete podcast op de vrijdag nog fijner aanvoelen. Helemaal omdat we een speciale gast hebben vandaag. Een lid van de Gamekings familie die inmiddels een ander baan heeft. Maar de connectie blijft intact. Eens Gamekings, altijd Gamekings. En dus praat David mee over het nieuws van de afgelopen week. Bijvoorbeeld over Dead Island 2, The Witcher 3, Saints Row, Godzilla in Call of Duty Warzone en nog veel meer. Vanzelfsprekend vertelt ie ook hoe het met hem gaat, wat ie nu doet en welke games hij de afgelopen tijd speelt. Je gaat het allemaal zien en horen in de Einde van de Week Live van vrijdag 15 april. 

Dit jaar nog de release van Dead Island 2

Toen Dead Island 2 werd aangekondigd tijdens de E3 2014 hadden fans niet verwacht dat het bijna 10 jaar zou duren voordat de game uit zou komen. Het lijkt er echter op dat het lange wachten bijna voorbij is. En dat we tijdens de E3 periode dit jaar, wat van de game gaan zien en dat ie mogelijk dit najaar nog in de winkels ligt. Hebben we daar (nog) zin in? Verder gaan David, Jelle en Daan het hebben over Call of Duty Warzone. Want jawel, die serie gaat een minder realistische kant op. Godzilla komt binnenkort namelijk op bezoek in Caldera. Leuk of haalt dat je meteen uit de vibe? Ook hebben de drie het nog over No Man’s Sky, Mario Kart Tour, From Software, Hideo Kojima en nog veel meer. Je ziet het allemaal in deze pre Paas EvdWL. 

Nieuwe laptop deals op de website van MSI

Partner MSI heeft in april een aantal fraaie deals lopen, die goed zijn voor soms honderden euro’s korting op de meest high-end laptops. Je kunt deze deals checken op de website van MSI.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch