Menu Premium
Loading...

EvdWL over Gamescom, Dead Island 2 & PS5 prijsverhoging

26/08/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jeeeeuj die zag je niet aankomen he? Meestal is EvdWL wat later, vandaag waren we veeeeuul vroeger want om 11 uur zag je de live notificatie voorbijkomen op Twitch. Dit heeft er alles mee te maken dat we vandaag vanaf 16:00 uur een livestream doen vanuit Utrecht voor de release van Saints Row!

Vers en net terug van de Gamescom hebben we natuurlijk veel met jullie te delen. Wat viel ons op? Wat waren onze favo games? Was het nog wel leuk om dit jaar te gaan? Dit en meer bespreken we in Einde van de Week Live.

De PS5 is €50 duurder geworden

In een move die we nog niet eerder voorbij hebben zien komen is ineens de PlayStation 5 50 euro duurder geworden. Dit gebeurde iets meer dan een maand geleden al met de Meta Quest 2 van Facebook die plots ook ineens 100 euro duurder werd. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de huidige macro economie en de inflatie die onze maatschappij teistert. Door oplopende energieprijzen en schaarste op de markt is Sony genoodzaakt om de prijs van zijn PS5 te verhogen. Dit is natuurlijk balen en veel fans hebben dan ook hun teleurstelling kenbaar gemaakt. Consoles worden over het algemeen goedkoper over verloop van tijd in plaats van duurder. Microsoft liet de kans in elk geval niet onbenut om de gaming community te laten weten dat ze zich geen zorgen hoeven te maken over een eventuele prijsverhoging van de Xbox Series X | S. Makkelijk scoren voor de gigant uit Seattle natuurlijk.

Dead Island 2 steelt de show op Gamescom

Tja je las het al hierboven, Dead Island 2 stal een beetje de show op Gamescom, ook voor ons. Gamescom Opening Night Live was voor veel mensen een redelijk teleurstellende aangelegenheid. Veel van jullie gaven de presentatie van Geoff Keighley dan ook een onvoldoende. Wanneer we zeggen dat Dead Island 2 de show stal, zegt natuurlijk ook wel veel over de show zelf. Desalniettemin was het tof om meer van Dead Island te zien!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch