Menu Premium
Loading...

EvdWL – E3 2019, Death Stranding en de nieuwe Call of Duty trailer

31/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is al weer de tweede keer dat we live gaan met Einde van de Week Live. JJ, Koos en Jelle zitten klaar om weer even lekker te gaan babbelen over de nieuwtjes van deze week. Ze gaan het onder anderen hebben over:  De E3 2019, Death Stranding, de nieuwe Call of Duty trailer en nog veel meer. De premium bazen konden online lekker mee discussiëren in de chat. Heb je dat gemist? We zijn nu elke vrijdag live om 12:00 op de Gamekings site voor alle premium leden.

Live het nieuws bespreken, ook niet live te bekijken

Je kunt deze video dus live bekijken om 12:00 op vrijdagmiddag. Geen tijd? Geen probleem. De video komt ook gewoon op vrijdag om 18:00 online op onze website, dan is hij ook te zien voor mensen die niet Premium zijn.

Jelle kijkt met veel plezier naar de Death Stranding trailer

De heren kijken live naar de trailer van Death stranding. Jelle had express nog niet gekeken, en kan dan ook niet wachten om hem te zien. Hij is in ieder geval enthousiast door de trailer heen aan het lullen. En als heus game orakel voorspelt hij dat dit nog wel eens de vetste game ooit kan worden. Wat de rest er van vind is nog maar de vraag. Dat het er sick uit ziet is iets waar ze het in ieder geval over eens zijn.

De E3 2019 week is in aantocht

Wij staan te springen om jullie te voorzien van de allertofste E3 content vindbaar op het internet! Wij hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij. Wat vind jij van Einde van de Week Live ben je nog steeds enthousiast of heb je tips? Laat het dan weten in de comments. Wil je gewoon nog even wat kwijt over de nieuwtjes die we besproken hebben mag dat natuurlijk ook.

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch