Menu Premium
Loading...

EvdWL ‘De Nazit’ over de E3, Wolfenstein microtransacties en Final Fantasy

14/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 zit er op en we gaan nog even nazitten! Over Wolfenstein lootboxes, Final Fantasy en nog veel meer! Steven is ook van de partij, yes! We gaan het laatste nieuws met je door te nemen, en dat gebeurde Live, maar ook gewoon in de video hierboven! Je zou dit zelfs als podcast kunnen luisteren, op Spotify bijvoorbeeld! Kies zelf maar.

De E3 zit erop, wat vond Steven ervan?

Steven vond de E3 best leuk, en Nintendo ook! Hij heeft Nintendo uiteraard nog even gekeken om het uitgebreid met jullie te bespreken vervolgens! Is hij weggeblazen door de aankondigingen? Of viel dat wel mee? Je ziet het in deze video. Ook barst hij los over het haar van Zelda, of misschien heeft hij daar toch niet zo veel mee…

Wolfenstein krijgt microtransacties…?

Wolfenstein komt eraan, en het brengt microtransacties met zich mee… Hoe denken de mannen hierover en gaat dit een nekschot betekenen voor de game en Bethesda? JJ kan het maar niet begrijpen waarom ze dit zouden doen en de anderen sluiten zich daar helemaal bij aan. Meer hoor je in de video!

Final Fantasy ziet er niet uit op de E3?

Koos en Daan vonden Final Fantasy tegenvallen wat betreft hoe het eruit zag… Wat vond Steven hiervan? We bespreken de game nog een keer en kijken naar de verwachtingen.

E3 2019: Star Wars Jedi: Fallen Order is gewoon lekker

Star Wars Jedi: Fallen Order is gewoon een lekkere game? Nou, het zou in eerste instantie niet eens een Star Wars game worden. De combat lijkt op Sekiro, alleen wat minder uitdagend.

Heb je nog vragen over deze EvdWL? Aan Steven bijvoorbeeld? Stel ze dan hieronder in de comments! Wij beantwoorden ze met alle liefde. Opmerkingen mogen natuurlijk ook, over wat je maar wil! Volgende week zijn we er natuurlijk weer!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch