Menu Premium
Loading...

EvdWL over Call Of Duty Vanguard, Elden RIng & Battlefield 2042

05/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site

Welkom bij een nieuwe Einde van de Week Live. Het ideale item en podcast om je week goed mee af te sluiten. En het weekend mee binnen te denderen. Zo here we go! We bespreken zoals gewoonlijk al het nieuws van de afgelopen week. Met dit keer Jelle en Koos achter de desk. En wat een week gaan we tegemoet met releases van grote games. Zoals Call of Duty Vanguard dat vandaag is uitgekomen. En natuurlijk nog veel meer. Je ziet het allemaal in de EvdWL van deze week.

Happy Call of Duty Vanguard day!

Zoals je van ons gewend bent, zullen we verschillende onderwerpen bespreken. Vandaag is er een nieuwe game uitgekomen. Het speelt zich af tijdens WW2. Dan hebben we het natuurlijk over Call of Duty Vanguard. Daarnaast komen er de komende dagen nog meer, in onze optiek, fijne games uit, zoals Football Manager 22 en Forza Horizon 5. Verder is er deze week gameplay van Elden Ring uitgebracht. Zijn we al enthousiast over de game? Daarbuiten is natuurlijk nog veel meer gebeurd. Zoals aardig wat lekkages. Verder zijn er nieuwe details over games vrijgegeven en nog veel meer. Je ziet het allemaal in deze gezellige podcast/stream/video waar we alles gaan bespreken over de afgelopen week. Het is een perfect begin van het weekend.

Fijne korting op aanschaf van MSI Gaming GF66 Katana Gaming Laptop

Sponsor MSI draait alvast warm voor Black Friday: Je krijgt namelijk nu al bij BCC 300 korting op de GP65 gaming laptop. Met aan boord de tiende generatie Intel® Core i7-processor en een NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti videokaart. De laptop is gezegend met een 15,6 inch Full HD (1920 x 1080) scherm. De deal loop vanaf nu tot en met Black Friday.  En op is op! 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch