Menu Premium
Loading...

EvdWL over Bully 2, PS5, S.T.A.L.K.E.R. 2 & Final Fantasy XIV

17/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Schrik niet, maar dit is de laatste Einde van de Week Live van het jaar. We hebben volgende week op de donderdag in de plaats wel de Grote Kerststream. Dat beloofd natuurlijk gezellig te worden. Maar eerst dus een nieuwe editie van EvdWL. De afsluiter van babbelend 2021. En onderwerpen genoeg. We gaan het vandaag hebben over verschillende gebeurtenissen van de afgelopen week. Zo kun je uitkijken naar aankomende zondag want dan is er een speciale editie dat in het teken staat van de nieuwe Spider-Man film. Wij hebben de film al gezien. Verder hebben we het onder andere over NFT’s, want dat is wel een dingetje aan het worden. Plus geruchten over Bully 2. Dit en veel, veel meer zie je in een nieuwe editie van EvdWL.

Tijdens The Game Awards vorige week zou eigenlijk Bully 2 worden aangekondigd

Het is geen EvdWL zonder een tal aan nieuwtjes en dikke roddels. Zo hebben we het over GTA 3 en een  vermeende exclusive Xbox-deal, The Witcher 2 op Netflix, Ubisoft en S.T.A.L.K.E.R. 2 die kiezen voor NFT’s, maar dat valt niet bij iedere fan even goed. En wat doet de developer GDC dan? Daarnaast hebben we het over Final Fantasy XIV, nieuwe Splinter Cell game, Bully 2, PS5 faceplates, Far Cry 6 en nog veel meer. Je ziet het, de finale Einde van de Week Live zit bommetje vol. 

Check de korting van MSI

MSI komt deze week in samenwerking met Alternate een behoorlijk harde aanbieding. De GE Raider gaming laptop is het vlaggenschip van MSI met een dikke i9 processor en 3080Ti videokaart aan boord. Deze laptop is nu in de aanbieding bij Alternate, met een korting van maar liefst 700 euro.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch