Menu Premium
Loading...

EvdWL over Bobby Kotick, State of Play & Pikmin Bloom

29/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site

De week komt op zijn einde en dat betekend maar één ding. Het is tijd voor je favoriete item, podcast & livestream op de vrijdagmiddag. Dan hebben we het natuurlijk over Einde van de Week Live. Zo is vandaag niet anders. Jelle zit vandaag gezellig met Daan om alle rare, gekke en leuke nieuwtjes te bespreken van de afgelopen week. Zo kan het ook niet anders dan dat we het vandaag over de Playstation State of Play gaan hebben. Dat is natuurlijk niet het enige nieuws van vandaag. We hebben nog veel meer nieuwtjes voor jullie weten te verzamelen en daarbij gaan we het ook nog even hebben over een bijzondere roadtrip door Japan. Een plek daarvan was te zien in de trailer van Pikmin Bloom.

Bobby Kotick en Activision Blizzard

Verder gaan we het ook hebben over Bobby Kotick en Activision. Daarnaast over de GTA Trilogy, de naamsverandering van het moederbedrijf achter Facebook, GTA San Andreas op de Quest 2, Ubisoft games en voornamelijk de nieuwe Assassin’s Creed. Natuurlijk bespreken we ook het grote nieuws bij Blizzard waarbij het cancellen van Blizzcon 2021 centraal staat. Verder was er deze week ook nog iets te melden over Battlefield 2042. Je ziet en hoort het allemaal in een nieuwe editie van EvdWL.

Fijne korting op aanschaf van MSI Gaming GF66 Katana Gaming Laptop

De sponsor van Einde van de Week Live heeft zoals altijd een fijne aanbieding klaar staan. Het betreft de MSI Gaming GF66 Katana Gaming Laptop die je hier met 150 euro kunt aanschaffen. Dus mocht je interesse hebben in een 15.6 inch laptop met daarin een 11e generatie i7 processor en 3050Ti GPU, dan weet je waar je moet wezen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch