Menu Premium
Loading...

EvdWL over Avowed, Battlefield 2042 & next gen Dragon Age 4

15/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site

Het weekend komt er aan, het is vrijdag. En je weet wat er dan komt. We hebben het natuurlijk over Einde van de Week Live! Waar we al het nieuws gaan bespreken van de afgelopen week. Alle bizarre, leuke en interessante nieuwtjes waar we stevig met elkaar over in discussie gaan. Zo werkt Codemasters een nieuwe game. Ze zeggen dat het hun meest ambitieuze game gaat worden. Maar wat dan? Natuurlijk hebben we nog veel meer nieuwtjes voor je klaarstaan in deze editie. Ram maar snel op de Play knop en ga er lekker voor zitten. 

Nieuwe mode in Battlefield 2042 & Avowed

We gaan het hebben over Battlefield 2042. De shooter die al vrij snel uitkomt, heeft een wel erg bekende mode toegevoegd aan het spel. Gaat dat dit keer nu wel werken voor de serie? Verder hebben we het over FIFA en de closed beta van Ghost Recon Frontline die is uitgesteld. Verder praten we over Call of Duty Warzone, Avowed, de game van Obsidian en Final Fantasy 14 dat erg populair is. Voorts hebben nieuwtjes over Dragon Age 4, een Zombie mode in Vanguard en veel meer. Je gaat het allemaal zien in een nieuwe editie van EvdWL.

De MSI Bravo 15 is de nieuwe laptop van EvdW Live

De sponsor van EvdW Live, MSI zet de MSI Bravo 15 in het zonnetje. De Bravo 15  komt uit het AMD-assortiment van MSI. Met de ideaal samenwerkende specs zoals de AMD Ryzen 7 5800H processor en AMD RX 5500M videokaart, een batterijduur van 7+ uur en 144Hz scherm kun je voor de prijs van 999,- bij o.a. Coolblue aan de slag van de beste games! Wil je meer info of profiteren van de aanbieding, dan kun je hier terecht.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch