Menu Premium
Loading...

EvdW over Firstlook Festival, Fortnite, de Nintendo stand en arcade games

04/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl Firstlook Festival nog wordt opgebouwd, neemt JJ gewoon een EvdW op. Om alvast in de stemming te komen gaat het natuurlijk alleen maar over het festival. JJ gaat in deze Einde van de Week langs de Nintendo stand, de Fortine setup voor 64 spelers en de arcade games. Dus, wil je een sneak peak? Kijk dan naar dit item!

Met 64 man Fortnite spelen op Firstlook Festival

Het kan! Als je altijd al eens met 64 man in één ruimte tegelijkertijd Fortine wil spelen, is het Firstlook Festival de place to be. En je hoeft je er geen eens voor aan te melden. Ga in de rij staan, wacht en speel samen met 63 anderen. Hoe gaaf is dat! Voor iedere Fortnite-speler (überhaupt voor elke gamer) zou dit toch een droom moeten zijn. Deze droom kan op Firstlook Festival werkelijkheid worden.

Nintendo is volop aanwezig!

En de voorbereidingen voor de stand zijn al in volle gang. JJ wipt even langs en geeft je kleine sneak peak. Onder meer games van Pokemon, Luigi’s Mansion 3 en nog veel meer andere grote games zijn aanwezig. Wat je bij de stand kunt verwachten, wat er speelbaar is en wat er nog meer te doen valt, dat laat JJ je kort zien in dit item!

Arcade, arcade en nog eens arcade

Liefhebbers kunnen hun geluk niet op. Je zou je dag op Firstlook Festival alleen al met arcade kunnen vullen. Zoveel staat er. En ze zijn allemaal speelbaar! En nog een ander voordeel: geen loot boxes en microtransacties. Jeuj!

Hoeveel zin heb jij in Firstlook Festival? Op welke dag (beide dagen zou het vetst zijn natuurlijk) ben jij aanwezig? Waar kijk jij het meest naar uit dit weekend? Laat weten hoeveel zin je hebt en waar je voor naar de jaarbeurs in Utrecht komt in de comments en deel het met jan en alleman.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch