Menu Premium
Loading...

eSportskings over Smite en Rainbow Six Siege

10/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar is de PEA opgezet om op te komen voor eSporters. Zo zouden teams worden beschermd tegen misleidende contracten, maar nu komt de organisatie zelf met misleidende contracten. In de contracten stond dat teams gebanned kunnen worden voor ESL toernooien. En tja dan krijg je natuurlijk herrie in de tent. Ben jij benieuwd naar de meningen van Sjaak en JJ? Check dan deze eSportskings over Smite en Rainbow Six Siege!

Het gaat goed met de game Rainbow Six Siege, want Ubisoft gaat samen met ESL een groot toernooi organiseren. De Rainbow Six Invitational gaat los op 3 t/m 5 februari in Montreal, Canada. Teams kunnen zich vanaf nu kwalificeren door mee te doen met online toernooien. Het toffe is dat iedereen mee kan doen, dus speel je het vaak met vrienden, dan zou ik hier zeker even naar kijken!

League of Legends en Dota zijn de grote MOBA’s op eSports gebied, maar één die daar eigenlijk tussenin zit, is Smite. Afgelopen weekend werd het World Championship gehouden en NRG wist dit toernooi te winnen en kreeg maar liefst 500.000 euro. Sjaak en JJ vragen zich af hoe het komt dat Smite niet het niveau heeft van League of Legends of Dota, maar ze zijn ook benieuwd naar jullie mening. Hebben we veel Smite spelers in de community? En waarom verliest Smite het van een League of Legends en Dota? laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch