Menu Premium
Loading...

eSportskings over Rocket League en Street Fighter

07/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een maand vol aankondigingen was het dit weekend zover. In het Amsterdamse theater werd het Rocket League wereld kampioenschap gespeeld en JJ en Sjaak hebben het uiteraard gezien. Wil jij weten waar JJ van heeft genoten en welke actie Sjaak het tofst vond? Check dan deze eSportskings over Rocket League en Street Fighter!

Mockit Aces stond in de Rocket League finale tegenover Flipside tactics, wat opmerkelijk was omdat Mockit Aces, iets daarvoor Flipside tactics naar de Loser bracket had gestuurd. Flipside tactics heeft zich keihard terug gevochten en won uiteindelijk ook de finale. Er deden twee Nederlanders mee aan dit toernooi, waaronder Remkoe die een gruwelijk mooie goal maakte.

Naast het Rocket League geweld werd in Amerika het Street Fighter toernooi gehouden. De finale ging tussen twee Amerikanen, wat sinds 2008 niet meer voor kwam. Uiteindelijk wist Nucledu te winnen van Ricky Ortiz en mag zich nu Street Fighter kampioen noemen van 2016.

Voordat we aankomend weekend los gaan in Barcelona met het League of Legends All-Star toernooi, hebben de heren nieuws, want het schijnt dat Faker zijn contract gaat verlengen bij SKT. Dat deze legende zijn contract gaat verlengen zat er wel in, maar JJ en Sjaak zagen niet aankomen dat het nieuwe salaris in de miljoenen zou oplopen. Wat is jouw mening over de stijgende salarissen van eSporters? Laat het ons weten in de comments!

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch