Menu Premium
Loading...

eSportskings over Gears of War 4 en Rocket League

10/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ons wekelijkse item over al het nieuws rondom eSports is helemaal terug! We knallen het nieuwe eSportskings-seizoen in met nieuws over onder andere Gears of War 4 en Rocket League!

Nog nooit eerder was er al na één aflevering een seizoens-stop, maar JJ en Sjaak zijn weer helemaal terug voor het nieuwe seizoen! Er is genoeg eSports nieuws om te bespreken. Het gaat deze week onder andere over de Starcraft 2 Intel Extreme Masters van 2 weken geleden en de winnaar Marc “uThermal” Schlappi. Ook gaat het over de mogelijke kansen om de aankomende game Gears of War 4 in de eSports wereld te introduceren. Naast dit nieuws is er nog genoeg ander nieuws. Onder andere over League of Legends, de Rocket League Championships en Dota 2!

Als kers op de appelflap heeft JJ nog een interview met Vogan, de captain van het Nederlandse Rocket League team “The Flying Dutchmen”.  Kortom: dit is weer een vette eSport Kings bomvol nieuws om niet te missen!

Kan je na dit item nog steeds geen genoeg krijgen of ben je nieuwsgierig naar alle ins en outs van eSports, check dan hieronder de social media channels van Sjaak en vergeet niet om je reactie te droppen in de comments!

https://twitter.com/eSportSjaak

https://www.instagram.com/esportsjaak/

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch