Menu Premium
Loading...

eSportskings over EVO 2016 en Counter Strike: GO

23/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuw item waarbij JJ en Sjaak je op de hoogte brengen van al het nieuws rondom eSports. Schandalen, winnaars en belachelijk veel geld; je ziet het in dezeĀ eSportskings over EVO 2016 en Counter Strike: GO!

Je hebt vast wel eens van eSports gehoord, waarbij de ‘atleten’ grote prijzen in de wacht slepen en de wereld rondreizen. De evenementen zijn groots en worden alleen maar groter. Meer games komen erbij, meer teams en meer prijzengeld, maar hoe zit dit nou eigenlijk precies? Met de groei van eSports was het alleen een kwestie van tijd dat de heren van Gamekings hierover een item wilden maken.

JJ en Sjaak hebben veel te vertellen over wat er allemaal recentelijk is gebeurd in de eSports wereld. Sjaak hebben jullie nog niet eerder gezien, maar werkt al langer achter de schermen bij Gamekings! Daarbij komt dat Sjaak oprichter is van eSportswall.com en genoeg weet vanĀ eSports om dit met jullie te delen!

In deze eSportskings word je op de hoogte gebracht rondom alle nieuwtjes van de afgelopen weken. Daarnaast is er ook nog een interview met Roy Sommeling! JJ en Sjaak willen graag jouw mening horen wat betreft dit item. Laat je feedback achter in de comments!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch