Menu Premium
Loading...

eSportskings over Dota 2 en Super Smash Bros.

16/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eSports-fanatiekelingen van de redactie zitten klaar om je het laatste eSports-nieuws te serveren! JJ en Sjaak hebben zich ook deze week goed verdiept in de vele eSports-toernooien en vertellen je er alles over in deze eSportskings over Dota 2 en Super Smash Bros.

Het grote Dota 2 The International-toernooi dat gehouden werd in Seattle heeft een bijzondere wending gekregen. Sjaak zijn voorspelling over OG is in rook opgegaan. Het bleek uiteindelijk het toernooi van de underdogs te zijn en daardoor is het toernooi opmerkelijk en fucking spannend verlopen. Sjaak heeft daarnaast nog een interview opgenomen met de oprichters van Dutch Dota, die een uithangbord zijn voor de Nederlandse Dota community.

Verder brengen de eSports-mannen jullie onder andere de laatste updates over League of Legends, Overwatch en de Gamescom. Overwatch groeit al snel binnen de eSports-community en heeft een groot toernooi georganiseerd in het nieuwe E-League gebouw waar al vier teams voor geplaatst zijn. Ondertussen is de Super Smash Con afgelopen en het was weer een enorm spectaculaire strijd! Tot slot is er ook Nederlands nieuws over eSports. PSV organiseert namelijk een groot FIFA 17-toernooi in de herfst met als doelstelling om de winnaar de club te laten vertegenwoordigen in de eSports-scene!

Check dus snel deze eSportskings over Dota 2 en Super Smash Bros om op de hoogte te blijven van het laatste eSports-nieuws!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch