Menu Premium
Loading...

eSportskings over de Overwatch League en eSports studio’s

04/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jahoor in 2017 gaan wij gewoon door met eSportskings, want Sjaak kijkt erg uit naar wat er het komende jaar gaat gebeuren in de eSports wereld. In de eerste eSportskings van dit jaar mag JJ weer aanschuiven en gaan de heren weer los over de laatste nieuwtjes in deze eSportskings over toernooien in 2017 en eSports studio’s!

Het zal jullie vast niet zijn ontgaan, maar het grootste nieuws van deze week is toch wel de aankondiging van een eSports studio in Alphen aan de Rijn. Initiatiefnemer Fireside Gatherings wordt financieel gesteund door de gemeente, want die hebben maar liefst 100.000 euro over voor dit project. Het project is goedgekeurd door de wethouder Gerard van As. Sjaak vindt het prachtig om te zien dat een man van 72 jaar een toekomst ziet in eSports, maar aan de andere kant denkt JJ dat het enorm zwaar gaat worden om dit een groot succes te maken.

Naast de eSports studio kijken de beide heren erg uit naar de Overwatch League. Blizzard komt eind januari met een grote competitie waar clubs aan mee kunnen doen. Sjaak en JJ zijn in ieder geval benieuwd of Overwatch net zo groot als League of Legends kan worden in de toekomst. Hoe denken jullie over de dit nieuwe concept? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch