Menu Premium
Loading...

eSportskings over Nintendo Switch games en de Call of Duty World League

18/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de nacht van donderdag op vrijdag was dan het moment waar elke Nintendo fan naar uit keek. Om klokslag 5 uur vond de officiële presentatie van de Nintendo Switch plaats in Japan. Daarin waren ook een aantal nieuwe games te zien op eSports gebied. Of de heren hyped zijn? Je ziet het in deze eSportskings over Nintendo Switch games en de Call of Duty World League!

In de Firstlook trailer van de Switch werd al gehint naar eSport games en toernooien en na vrijdag wisten we om welke games het gaat. Zo werd er een trailer getoond van Arms, een game waarin je virtueel tegen iemand anders bokst en zagen we een nieuw deel van Splatoon. De eerste Splatoon was te spelen op de Wii U en werd goed ontvangen in vooral de oosterse landen, waar nog steeds Splatoon toernooien plaatsvinden. Het is duidelijk dat Nintendo de eSports kant op wilt gaan en de stadions vol wilt krijgen tijdens Splatoon toernooien.

Sjaak en Skate staan natuurlijk achter het idee van Nintendo, maar zijn wel bang dat een definitive doorbraak uitblijft. Hoe kijken jullie hier tegen aan? Zien jullie toekomst met Splatoon en Arms in eSportsland? Laat het ons weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch