Menu Premium
Loading...

eSportskings over de ESL Benelux 2016 en Gears of War 4

30/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen weekend werden de ESL Benelux finales gespeeld in de Amsterdam Arena en die hebben Sjaak en JJ natuurlijk op de voet gevolgd. JJ heeft zich tijdens dit toernooi heel erg geërgerd aan een specifiek deel. Wil jij weten wat JJ zo vervelend vindt aan eSports? Check dan deze eSportskings over de ESL Benelux 2016 en Gears of War 4!

Naast de ESL Benelux finales hebben de heren ook aandacht voor het eerste major Gears of War 4 toernooi in Amerika. Het viel de heren namelijk op dat 54 van de 60 teams van Amerikaanse bodem kwamen. Volgens JJ geeft dit wel erg goed aan dat deze game nooit groot zal worden in Europa. Sjaak heeft genoten, maar heeft nog een beetje moeite met het volgen van de game.

Afgelopen week werden de eSports Industry Awards uitgereikt. Een goed moment voor Sjaak om de kennis van JJ eens te testen. Zo zijn er o.a. prijzen uitgereikt voor beste eSports game, beste streamer en beste hardware provider. Ben jij nog niet op de hoogte van de winnaars? Geen probleem, want je kunt nu gewoon meedoen in dit item als je de video op pauze zet na elke vraag. Hoeveel had jij er goed en heb je JJ verslagen? Laat het ons weten in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch