Menu Premium
Loading...

eSportskings over BlizzCon 2016 en FIFA 17

09/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sjaak en JJ hebben uitzonderlijk genoten van het eSportsweekend dat gaande was. Het grote BlizzCon bestaat nu 10 jaar en zijn met de games van Blizzard nog altijd erg aanwezig in de eSports scene. Sjaak en JJ gaan op alle games dieper in, en dat zie je in deze eSportskings over BlizzCon 2016 en FIFA 17!

Er zijn veel aankondigingen, updates, trailers en andere game gerelateerde dingen geweest op BlizzCon, maar de heren focussen zich voornamelijk op de eSports-games van dit event. Blizzard organiseerd namelijk voor hun eigen games de wereldkampioenschappen tijdens BlizzCon. Te beginnen met Overwatch waar Zuid-Korea duidelijk de dominerende partij was met een 4-0 overwinning tegen Rusland. Blizzard heeft hoog ingezet op de Overwatch eSports scene en heeft een systeem bedacht waaruit regionale teams ontstaan, en er ook in gelijke mate geld valt te verdienen. De finale van Hearthstone ging tussen DrHippi en Pavel, waar de Russische speler zich, met een 4-2 overwinning, wereldkampioen mocht noemen. Onze Nederlandse speler Thijs heeft het helaas niet waar gemaakt na wat ongelukkig verloren games. De Zuid-Koreaan ByuN heeft de titel met Starcraft II binnen gesleept en ook het Koreaanse team Ballistix, wist Fnatic te verslaan in de finale van Heroes of the Storm.

Wil je meer weten over wat er allemaal rond BlizzCon gebeurt is? Dan kun je terecht bij de brievenmaandag, extra’s of de web en tv items die binnenkort te zien zullen zijn.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch