Menu Premium
Loading...

eSportkings over de opmars van Overwatch

Foto Gamekings Shelly van Zeventer
Google Plus Shelly van Seventer
07/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De opzet van het esportkings item is iets veranderd zoals JJ ons vertelde in het vorige item. Vanaf nu komen er meer specials die in gaan op specifieke onderwerpen. Vandaag komt Shelly aan tafel zitten bij Sjaak om het te hebben over een game die zij vaak speelt in haar streams. We hebben het natuurlijk over Overwatch. Deze game is nu bijna één oud en heeft nog steeds een stijgend aantal gebruikers. De game kent inmiddels een geregistreerd gebruikers aantal van 30 miljoen! Dit heeft ook een grote invloed op de esports rond deze game. De toernooien krijgen steeds grotere prizepools, maar ook het inschrijfgeld wordt steeds hoger. Hoe hoog precies hoor in je deze Esportkings over de opmars van Overwatch.

De competitie wordt groter

Een tijd geleden kondigde Blizzard aan dat het een eigen Overwatch League zou gaan starten. Supervet. Kanlelen op je beste vrienden en onbekende, maar dan voor rankings en als je echt goed bent, kan je ook nog eens wat verdienen. Een League voor gevestigde namen binnen de game, maar ook voor talenten die zich via de leaderboards omhoog hebben gestreden. Er is nu een lijst met steden verschenen die mogelijk één van de toernooien mogen gaan hosten. Er zitten wat verrassende steden tussen!  Daarnaast zijn de Nederlanders in de running voor de Overwatch World Cup. Het team dat ons zal vertegenwoordigen zal dit jaar gekozen worden door een speciaal regio comité. Echter, dit comité wordt samengesteld door ons! Wij kunnen stemmen op degene die in dit comité terechtkomen via deze link. Grijp deze unieke kans om ons land waardige spelen naar voren te laten schuiven in de competitie der competities. Dus ben jij nieuwsgierig naar al dit nieuws en welk character Shelly het meeste speelt? Kijk dan snel naar fair play bazen Shelly en Sjaak in Esportkings over de opmars van Overwatch.

 

Loading...
 • ojee

 • okkies master

  Ik kan nog steeds niet casten met die nieuwe kut player op android

  De reclame wel btw. Yeey…

  • Jooncheez

   Same. Ik vind in principe Vimeo wel een fijnere player, de video’s werken nu ook op langzamere verbindingen.

   Maar het niet hebben van een vast functie is wel een groot gemis ja.

  • Digitaal Smoelwerk

   Ik kan afspelen op een tablet/mobiel. Aleen achter pc. en ja, wel de reclame natuurlijk….alleen heeft klagen niet veel zin omdat ze er toch niks aan doen merk ik. Heb het vaker aangegeven.

 • Bridgeman
  • ShellyvSeventer

   Noooooooo

 • Job

  lol die tabel gaat over geregisterde players. Dit betekend dat de tabel niet kan zakken maar alleen maar kan stijgen lijkt me….Desalniettemin is het nog steeds indrukwekkend! Maar neemt niet weg dat jullie een vertekend beeld neer zetten. Misschien is de helft van de geregistreerde spelers niet of nauwelijks actief…

 • Job

  @ Sjaak, kun je iets vertellen over de verhoudingen tussen de consoles/pc qua spelers maar vooral ook prijzen/toernooien. Zijn er bepaalde platformen waarom toernooien/esports bij deze game meer op de voorgrond staat? Of gaan alle platformen redelijk gelijk op?

  • Hey Job,
   Er geen overzicht te vinden over het aantal spelers van PC vs Console. Het aantal grote esports toernooien wereldwijd worden vrijwel allemaal op PC gespeeld. Ook qua het aantal toernooien waar je aan mee kan doen staat PC hoger dan Console, denk dat gebruikersgemak daar ook aardig mee te maken heeft. Mocht iemand een overzicht vinden van het aantal spelers op PC, Xbox en PS4, that would be nice!

   • Job

    oke thanks! Daar was ik idd benieuwd naar 🙂

 • Spud82

  “Ik kom van COD dus Soldier”… #bekrompenheid.

  • Speelt voor 90+% met soldier en dan zeuren dat er te weinig heroes in zitten ><

  • Kid MMXV

   @Shelly ik snap niet waarom jij Overwatch een leuke game vindt? Je speelt alleen met soldier, wat blijft er over van het team-gevoel. Ben jij echt zo’n kut speler die stug door blijft spelen op soldier, terwijl team balance bijv. andere class nodig heeft.
   Echt ik haat jou als Overwatch speler (speelstijl, niets over jou als persoon), iemand met zo’n “egoïsme” moet van Overwatch ver weg blijven.

   • Job

    ik snap wat je bedoeld, maar je moet niet vergeten dat shelly alleen quickplay doet. Natuurlijk zou hier teamplay ook leuker zijn, maar dit is in mijn ogen wel een beetje waar quickplay voor bedoeld is. Zou ze dit in ranked doen dan is ze idd geen fijne teamgenote.

 • SperzieBone

  als je deze game speelt moet je gewoon alle heroes masteren , het is bloedirritant dat iedereen alleen maar wilt dpsen

  • Job

   alle hero’s masteren is wat overdreven, alle heros kennen en met een verschillend aantal goed uit de voeten kunnen is genoeg. Natuurlijk mag je best 1 of 2 favo’s hebben, maar alleen maar met soldier spelen is idd geen teamplayer zijn! Daarom is het ook fijn dat madam geen ranked speelt 😛

 • Suntyx

  nee, geen goed item. nee.

  sorry.

 • Hippie
 • Pingback: 4cyn5et4m5t94c5t9m4vn54cx65()

 • Pingback: http://falschgeldkaufen.blogspot.com/2017/01/wo-kann-ich-falschgeld-kaufen.html()

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchE3 2017