Menu Premium
Loading...

eSportkings over Nederlandse glorie op The International 2017

14/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

eSportkings is terug van weggeweest! Zoals gebruikelijk schuiven Sjaak en JJ aan om de stand van zaken in de esports-wereld onder de loep te nemen. Sjaak geldt als voorvechter van esports op de redactie, terwijl ook JJ ‘het wereldje’ steeds nauwer begint te volgen. Je zou zelfs kunnen zeggen dat esports JJ’s twee grootste passies combineert: gaming en sport. Deze eSportskings staat in het teken van The International 2017. Qua media-aandacht is dit misschien niet persé het grootste esports-toernooi van het jaar, maar het is wel een evenement waar winnaars een gigantische sloot aan geld tegemoet kunnen zien. Verder komt ook het Call of Duty World Championship uitgebreid aan bod. Benieuwd naar wat JJ en Sjaak te zeggen hebben over dit alles? Check dan deze nieuwe eSportkings over Nederlandse glorie op The International 2017!

Moeilijkheden met de champagne

Waar jullie eerder iedere week een eSportkings konden verwachten, daar doen we het nu met wat minder regelmaat. In plaats van het wekelijks bespreken van de gebeurtenissen, richten we ons nu wat meer op specials. De finales van zowel The International 2017 als het Call of Duty World Championship vormden een goede aanleiding voor deze editie van eSportkings. Elk professioneel Dota-team kijkt ieder jaar reikhalzend uit naar een nieuwe editie van The International. Hier valt zoals gezegd een hoop geld te winnen, waardoor het niveau op The International bij tijd en wijle erg hoog te noemen is. Chauvinistisch als wij Nederlanders zijn nemen JJ en Sjaak uiteraard ook de Nederlandse invloed onder de loep. In dat kader is Team Liquid interessant. Ondanks dat er geen enkele speler met een Nederlands paspoort actief is in dit team, is de organisatie achter het team wél van Nederlandse origine. Team Liquid ging er uiteindelijk met de winst vandoor waardoor de heren bijna elf miljoen euro konden bijschrijven. Oranje boven op the International 2017!

Hebben jullie de gebeurtenissen op The International 2017 en het Call of Duty World Championship ook op de voet gevolgd? Zo ja, wat viel je op en waar werd je enthousiast van? In het geval dat je alles aan je voorbij hebt laten gaan, wat is het gene wat je (nog) niet aanspreekt? Laat je horen in de comments onder deze eSportkings over Nederlandse glorie op The International 2017

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch