Menu Premium
Loading...

eSportkings over de North American LCS en gamen op de universiteit

21/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De wereld van eSports staat nooit stil. Zeker nu niet, want vorige week hadden we het al over de qualifiers van het derde seizoen Rocket League. Maar, deze week zijn de echte wedstrijden van start gegaan en deze zullen je de komende weken blijven verblijden met het nodige Rocket League-geweld. Ook League of Legends begint zijn playoffs voor het championship te naderen en daar gebeuren hele interessante dingen! De gebeurtenissen van deze week worden gepresenteerd door de heren JJ en Sjaak in deze eSportkings over de North American LCS en gamen op de universiteit.

Innovatief pro Overwatch team

Wie niet sterk is moet slim zijn is een veel gebruikte spreuk in de sport. Voor een klein Koreaans Overwatch team genaamd Meta Athena geldt dit zeker. Zij hebben een eigen slimme manier ontwikkeld om zich te kunnen meten met de reuzen binnen de sport.

Naast Overwatch hebben we ook nieuws over een universiteit die een les in gaming gaat aanbieden. Dit om bepaalde vaardigheden te leren aan haar studenten. Ook was YouTube in het nieuws deze week door de grote stappen die zij zet om haar streaming platform uit te breiden. Dit allemaal zie je in deze eSportkings over de North American LCS en gamen op de universiteit!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch