Menu Premium
Loading...

eSportkings over een 4D ervaring en een blinde Street Fighter V speler

04/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wanneer schrijf je het goed? Is het nou E-sports, eSports of esports? Sjaak heeft daar nu een duidelijk antwoord op. Voortaan zullen we het dus (hopelijk) nog maar op één manier geschreven zien worden. Een ander vet nieuwtje is dat een theater in Hollywood bezig is met het implementeren van een 4D experience. Dit wordt ook gedaan met het oog op het hosten van grote esportstoernooien. Echter, welke games zijn hier geschikt voor binnen de esports? Van JJ weten we in ieder geval dat hij deze 4D experience aan zich voorbij zal laten gaan. Wat Sjaak hiervan vindt zie je in deze Esportkings over een 4D esportservaring en een blinde Street Fighter V speler.

Verliezen van een blinde esporter

Verliezen is nooit fijn. Zeker niet als je een fulltime esporter bent en hiermee je brood verdient. Tijdens het Street Fighter V toernooi van Sonic Boom was er een opvallende matchup tussen iemand die het scherm wel kon zien en iemand die niets kon zien. Een ander evenement, de ELEAGUE, kan een prijs winnen die je niet meteen verwacht bij een esportstoernooi. Ze hebben alleen wel stevige concurrentie. Daarnaast waren er ook enkele toernooien dit weekend. Niet heel populair in Nederland, maar in Amerika wel heel groot namelijk, The Madden Challenge Finals. De amerikanen gooiden dit weekend ook grote ogen tijdens de Gears of War Pro Circuit in Atlanta.

Wil jij binnenkort esports kijken onder het genot van een biertje? Er komt een Dota 2 viewing party op 30 april in Utrecht waar je de Kiev Major kan kijken met al je vrienden. Meer informatie over deze viewing party en al het andere nieuws zie je in deze Esportkings over een 4D esportservaring en een blinde Street Fighter V speler.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch