Menu Premium
Loading...

Epic Mickey 2: The Power of Two PS Vita Review

10/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor de consoles is Epic Mickey 2 al ruim een half jaar uit, maar nu kunnen ook PS Vita-bezitters aan de slag met Mickey’s laatste game. Martin en Skate hebben de Vita erbij gepakt en zijn gaan spelen, dus ben je benieuwd of de Vita Epic Mickey 2 een nieuw leven in blaast? Dat hoor je in de Epic Mickey 2: The Power of Two PS Vita review.

In Epic Mickey 2 ga je met Mickey naar Wasteland, waar het bekende konijn Oswald met de Mad Doctor is meegegaan om het mysterie rond de aardbevingen in Wasteland op te lossen. Mickey vertrouwt de zaak niet en zoekt Oswald op, om vervolgens samen met hem de echte waarheid te achterhalen. Oswald zal je tijdens de game met verschillende dingen helpen. Zo kun je met zijn hulp over ravijnen heen komen door zijn flapperende oren als een propeller te gebruiken.

Daarnaast zal je met Mickey Wasteland meer ‘kleur’ moeten geven. Hiervoor heb je een pot verf en een pot verdunner bij je, waarmee je opdrachten uit moeten voeren in bepaalde gebieden. Met de verf kan Mickey half-doorzichtige objecten in de wereld helemaal laten verschijnen. Met de verdunner kun je de objecten juist laten verdwijnen, waardoor je bijvoorbeeld geblokkeerde doorgangen toch door kunt komen.

Is Epic Mickey 2 op de Vita de moeite waard, of zijn er wel leukere Disneygames te krijgen? Dat hoor je van Martin en Skate in de Epic Mickey 2: The Power of Two PS Vita review.

Ontwikkelaar: Blitz Games Studios en Junction Point Studios
Uitgever: Sony Computer Entertainment
Platform: PlayStation Vita, PlayStation 3, Xbox 360, Wii en Wii U

Epic Mickey 2: The Power of Two PS Vita Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch