Menu Premium
Loading...

E3 Nieuws Update: Epic investeert vol in esports prijzengeld!

22/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het nieuws blijft binnenstromen terwijl de E3 nadert. Battlefield V kwam met een teaser trailer bijvoorbeeld. Nou was die zo kort dat we hem maar niet laten zien. Die twee seconden besteden we liever aan Epic in dit nieuwtje. En de volle trailer gaan we donderdag natuurlijk uitgebreid behandelen! Epic staat groots op de E3 met Fortnite. Niemand kan meer om die game heen met hun 45 miljoen spelers. Nu hebben ze aangekondigd dat ze 100 miljoen keiharde Amerikaanse flappen gaan investeren in esports. WOW, dat zijn een hoop pegels! Ben je benieuwd wat onze hoofdanalyticus JJ daarvan vindt? Check dan nu: E3 Nieuws Update: Epic investeert vol in esports prijzengeld!

Epic gooit zo 100 miljoen op tafel!

Maar de dames en heren van Epic kunnen het zeker missen hoor. Ze zitten nu op 45 miljoen spelers. Moet je nagaan als die allemaal een skin kopen. En dat doen ze zeker want Epic verdient nu maandelijks 223 miljoen dollar. 223 MILJOEN DOLLAR. Iedere fucking maand! Dat is nog eens geld binnenharken. Dus die luttele 100 miljoen om weg te geven is niets natuurlijk, een weekje werk en het is terugverdiend. De vraag is natuurlijk hoe ze het gaan verdelen. Wordt het een kampioenschap waar de winnaar met miljoenen wegloopt? Of gaan ze die 100 miljoen verdelen over heel veel toernooitjes door de hele wereld? Op de E3 gaan ze alles uit de doeken doen!

Hoeveel is 100 miljoen eigenlijk vergeleken met de andere esports prijzenpotten? Dota 2 zat in 2017 op iets meer dan 24 miljoen. En dat kwam vooral bij de spelers vandaan. Je kon in de markt outfits kopen en een percentage daarvan ging naar de totale prijzenpot. Epic knalt daar dus hard overeen! Wat vinden jullie? Is dit een vette esports investering? Hoe gaan ze het geld verdelen? En zijn jullie zo goed dat je kans maakt? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch