Menu Premium
Loading...

Entwined Review

26/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sony is tijdens de afgelopen E3 redelijk los gegaan wat betreft indie-titels. Zo werden we tijdens de E3 persconferentie van Sony opeens getrakteerd op Entwined. Na het zien van de game kwam nog beter nieuws, namelijk dat de game direct te koop zou zijn. Sony heeft deze titel dus lang geheim voor ons weten te houden. Zal dat met een reden zijn? Of worden we positief verrast? Kom erachter in de Entwined review.

Misschien ken je Flow, Flower en Journey nog wel, Entwined zou je makkelijk tussen deze games kunnen plaatsen. Entwined gebruikt namelijk ongeveer hetzelfde game-concept als Flow, Flower en Journey; de game geeft je een rustgevend gevoel. Naast dat de game kalmerend werkt, vertelt het ook nog een verhaal. Entwined vertelt het verhaal van twee zielen: een vogel en een vis die elkaars geliefden zijn. Nadeel is alleen dat hun zielen verbroken zijn. Als speler is het aan jou om de verloren zielen te herenigen. Meer dan deze informatie ga je als speler niet krijgen, Entwined laat de rest namelijk aan de verbeelding over. Ben je benieuwd naar dit epische liefdesverhaal? Check dan de Entwined Review.

Het is de bedoeling dat je door negen levels zweeft om op deze manier de twee zielen te herenigen. Deze levels stellen elk een levensduur voor en per levensduur kom je op een andere locatie terecht. Deze variëren van vrolijk tot duister. Ontwikkelaar Pixelopus heeft laten weten dat de stemmingswisselingen staan voor de ups en downs van het leven. In de game maken ze dan ook meerdere van dit soort referenties naar het leven. Zo wordt de tijd die je in Entwined doorbrengt beschreven als “lifetime”. Ben je toe aan een game die alle stress van je af laat vallen? Wil je weten of Entwined iets voor jouw is? Kijk dan de Entwined review.

Ontwikkelaar: Pixelopus
Uitgever: Sony Computer Entertainment
Platform: PlayStation 4
Entwined Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch