Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Emiel’s keuze: mensen met een gans irriteren in The Untitled Goose Game

05/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel! Het is lang geleden, maar het is weer eens tijd voor een Emiel‘s keuze. Dit keer is het de beurt aan The Untitled Goose Game. Waarschijnlijk kennen niet zo heel veel mensen deze game. Ook Jelle was er niet mee bekend, en dus is het tijd voor hem om hem eens uit te proberen. Zijn reactie? Dat zie je in dit item.

Een gans in een dorp

Dat is het eigenlijk. Een echt verhaal zit er niet in en het is redelijk simplistisch te noemen. Het is de bedoeling dat jij als gans door verschillende levels heen gaat. In elke level is er een soort to do list. Dit zijn behoorlijk variabele opdrachten. Van het maken van een picknick en het verzamelen van de ingrediĆ«nten voor die picknick tot het grijpen van sleutels. Als je alle dingen van het lijstje hebt gehad, opent zich vanzelf een nieuw gebied. Maar ook alleen echt dan pas. En dat is precies wat Jelle niks vindt. Overigens kun je dit doen met of zonder rondlopende mensen te irriteren. Deze keuze wordt bij jouw neergelegd. Maar: je moet en zal dat lijstje afwerken. Er is geen enkele andere manier om naar een volgende level te komen. Daar komen Emiel en Jelle in deze Let’s Play zelf ook achter.

Heeft Jelle lol met The Untitled Goose Game?

Als je dit item gaat kijken, kom je daar natuurlijk vanzelf achter. We zullen dan ook niet te veel spoilen, maar de kans is redelijk groot dat het belevingsverschil tussen Emiel en Jelle wel groot is. Niet zo gek ook natuurlijk, aangezien ze beide van totaal verschillende games houden (op uitzonderingen daargelaten). Gaat deze game ze dichter bij elkaar brengen of gaat het verschil in beleving duidelijk merkbaar zijn? Daar kom je achter in dit item!

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch