Menu Premium
Loading...

Emiel heeft een verrassingsfilmpje voor Boris

Gamekings Boris
Google Plus Boris van de Ven
Google Plus Emiel Kampen
11/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Emiel heeft een leuke verrassing voor Boris meegenomen. Althans… dat hoopt hij. Want waarmee zou hij hem nou in hemelsnaam kunnen verrassen? Boris denkt natuurlijk dat het over Emiels volgende project is, of een of andere pixelgame die hij weer helemaal de grond in gaat trappen. Maar niets van dit, want Emiel heeft namelijk een filmpje meegenomen van het Kickstarter project Space Odyssey, wat een ontzettend grote game lijkt te gaan worden. En het lijkt wel of Kale B telepatische krachten heef,t want hij heeft dit gewoon zien aankomen! Wat Boris zijn reactie op deze video is, zie je in dit item: Emiel heeft een verrassingsfilmpje voor Boris.

Neil deGrasse Tyson

Space Odyssey is een game waar niemand minder dan wetenschapper Neil deGrasse Tyson aan meewerkt. Dus dit wordt een Sci-Fi game die volledig door de wetenschap te verklaren valt. Het is een ontzettend ambitieus project dat op dit moment een eigen Kickstarter heeft. Ze zijn al over de helft van hun doel van zo’n 315.000 dollar, dus het lijkt de goede kant op te gaan met Space Odyssey.

Heb jij interesse in dit project? Of heb je het idee dat dit hele project iets te ambitieus is? Vertel het ons in de comments.

 

Loading...
 • Rotorkotor

  Jammer Emiel dat je nog steeds het K* woordt gebruikt,doe je dat ook als je voor de klas staat?

 • Rotorkotor

  Jammer dat je het K woord gebruikt emiel,doe je dat ook als je voor de klas staat?

  • Reamon van Dijk

   Woordt…

  • Kane888
  • Patrick
  • Jordy

   Hij moet een beetje op zijn taal letten. Mijn oma is vorige week overreden door een kankerlijer.

   • WuttWutt

    Ja die grap was een geniaal stukje uit Ronald Goedemondt: Binnen de lijntjes.

  • Whoosaaaaa

   Ik geef je helemaal gelijk. Ik kan hier zo slecht tegen! Ik vind zelf dat Boris als eigenaar van Blammo hier iets aan moet doen. Je personeel moet gewoon op zijn woorden letten!

   • Mats313

    Boris kankert er zelf op los, dus daar hoef je niets van te verwachten 😉 Ik weet wel dat Skate er niet van gediend is.
    Ik kan me er ook aan ergeren, niet dat ik geschokt ben en met klapperende oren zit, maar het voelt zo amateuristisch. Hun werk is entertainment, vervolgens gaan ze onnodig een groot deel van de kijkers provoceren. Emiel zal er wel een artistieke diepgaande gedachte (kots) over hebben.

    • Whoosaaaaa

     Ik geef je helemaal gelijk! Mijn moeder is haar zusje laatst verloren aan deze vreselijke ziekte. Ik kan me niet voorstellen dat je als publiek figuur hier niet zelf bij stilstaat. En als altijd heeft GK hier schijt aan! Het is al zoveel malen aangegeven en er wordt gewoon niets mee gedaan. Edit het eruit of bleep het weg. Ik hoop echt dat het een keertje landt bij Blammo en dat ze zich wat professioneler naar hun kijkers opstellen.

     • Mats313

      Precies dit, iedereen komt hier om vermaakt te worden en wil niet altijd geconfronteerd worden met persoonlijk leed. In ieder geval niet op een lacherige manier zoals in dit item. De review van That Dragon Cancer, geweldig item overigens, is confronterend op een respectvolle manier en dan weet je als kijker ook wat je gaat kijken.

    • jefmode079

     Heel vreemd dat boris ook dat woord gebruikt 😛 hij draagt tenslotte een shirt van steen 😛 wat verw8 je anders.

     • Mats313

      Tja, wat mag je verwachten van een vader en manager van een mediabedrijf 😉

     • Jaapie18

      Hij zij toch ooit dat in woord veel kracht in zat.

  • jefmode079

   Heel me vaders kant is aan k overleden, en ik als Hagenees erger me der zelf aan, (kzeg t wel onder vrienden thuis maar dit is publiekelijk)

  • Ron van der Veen

   Toen ik het K-woord hoorde heb ik meteen de Ad-blocker ingeschakeld en het filmpje weg geklikt. Kom op.. gebruik het bij vrienden en kennissen die je goed kent. Maar niet op een publieke site waar je geld mee verdient.

  • Portalhopper

   Ik ben het er mee eens dat het niet professioneel is. Hij is er al vaker op aangesproken en dan zegt ie: ja sorry, ik moet het ook niet doen, etc. Dat soort reacties zijn wat mij betreft irritant. Je kiest er voor jezelf voor om het principieel wel of niet te doen en niet dat halve, slachtofferige: ik kan er ook niets aan doen.

 • Decy Rouschop

  Laat Neil maar beginnen in het maken van seizoen 2 van Cosmos. ik heb Cosmos al zeker 3 keer gezien. En als hij een game wilt maken ga alsjeblieft naar de makers van no man’s sky en begin te werken aan no man’s sky 2 met de visie van Neil erachter

 • Nipponsei

  Emiel/Boris ga Hellion spelen

 • Joost

  Wat een tergend slecht filmpje zeg en die 90’s VHS kleurverzadiging… Man man man, ik respecteer wat je doet Neil, maar met dit zet je je naam wel erg te grabbel. En dan hebben ze het over realisme, maar laten wel een ruimtescheepje zien met vleugels; tenzij je met dat ding ook op een planeet met een atmosfeer landt is aerodynamica best nutteloos in het vacuüm van de ruimte. Ook is een realistisch meteorietenveld niet heel spannend om doorheen te vliegen – die rotsen zijn alsnog honderden kilometers van elkaar verwijderd. Zoals Douglas Adams ooit zei: Space is big. Really big. You just can’t imagine how vastly, hugely and mindboggingly big it is.

  Ik wacht wel op de (spiritueel) opvolger van Kerbal Space Program en tot die tijd voldoet KSP nog prima.

 • spoofghost

  Boris, Starcitizen raadpleegt ook wetenschappers voor hun planeten en omgevingen ze zijn heel erg op de wetenschap in die zin.

  @Emile je kon de MMO en single player voor 30 euro krijgen de eerste 3 jaar. nu kosten ze samen 60 euro. Maar meer hoeft je ook niet te betalen voor alle content. Die hoge bedragen zijn puur om de game te sponsoren en zijn echt onnodig om de gehele game te kunnen spelen. Alles wat mensen er instoppen tot het project gelanceerd wordt word gebruikt voor de ontwikkeling.

  Daarbij geven ze echt een super goede weergave van hoe de game ontwikkeld wordt met elke week video’s van de verschillende studio’s en onderwerpen binnen het maken van de game, denk aan ( netwerk programmeren en server onderhoudt, tot plannen, game design, art en 3d modelling) daarnaast doen ze ook 2x per maand een live stream met een soort workshops voor 3d modelling en andere aspecten die bij zo een grote productie komen kijken.

  Het is echt super interessant.

 • Denimco

  Ik ben heel benieuwd naar zo’n soort game. De serie The Expanse laat heel goed zien wat er gebeurd als je wetenschap in entertainment naar een volgend level brengt.

  Maar 500.000 dollar voor zo’n ambitieus game is wel weinig. Star Citizen is volgens mij begonnen als kickstarter met 2 miljoen en heeft nu een slordige 150 miljoen dollar. Dus je kan misschien concluderen dat het toch niet zo’n ambitieus project gaat worden. Of ze moeten nog heel wat geld binnenhalen.

  Desalniettemin, als Neil deGrasse Tyson dit oppakt heb je mijn aandacht.

 • Ik ben nu al; afgehaakt

  • Selin

   Oké later droeftoeter

 • snakeyy77

  Wat doet die indiel nog bij gamekings , totaal geen meerwaarde , alleen maar irritatie . Met en zonder staart.

 • Dennis Meiler

  kan iemand deze man niet eens op zijn taalgebruik attenderen, dit kan echt niet.

 • aLPHa_NRG

  Is dit gefunded door een indie underbrook, achters tevoren binnenste buiten?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord