Menu Premium
Loading...

Emiel heeft een verrassingsfilmpje voor Boris

11/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Emiel heeft een leuke verrassing voor Boris meegenomen. Althans… dat hoopt hij. Want waarmee zou hij hem nou in hemelsnaam kunnen verrassen? Boris denkt natuurlijk dat het over Emiels volgende project is, of een of andere pixelgame die hij weer helemaal de grond in gaat trappen. Maar niets van dit, want Emiel heeft namelijk een filmpje meegenomen van het Kickstarter project Space Odyssey, wat een ontzettend grote game lijkt te gaan worden. En het lijkt wel of Kale B telepatische krachten heef,t want hij heeft dit gewoon zien aankomen! Wat Boris zijn reactie op deze video is, zie je in dit item:¬†Emiel heeft een verrassingsfilmpje voor Boris.

Neil deGrasse Tyson

Space Odyssey is een game waar niemand minder dan wetenschapper Neil deGrasse Tyson aan meewerkt. Dus dit wordt een Sci-Fi game die volledig door de wetenschap te verklaren valt. Het is een ontzettend ambitieus project dat op dit moment een eigen Kickstarter heeft. Ze zijn al over de helft van hun doel van zo’n 315.000 dollar, dus het lijkt de goede kant op te gaan met Space Odyssey.

Heb jij interesse in dit project? Of heb je het idee dat dit hele project iets te ambitieus is? Vertel het ons in de comments.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch