Menu Premium
Loading...

Emiel en zijn spectaculaire Top 10 Indie games – Part 1

03/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoeveel top lijstjes zijn er wel niet geweest?! Normaal gesproken geeft iedereen aan het eind van het jaar zijn top 10 lijstje van het jaar. Wat gezamenlijk gaat met een uitgebreid interview met de desbetreffende persoon. Toch wilde Emiel heel graag zijn favoriete indie games komen bespreken in een item. JJ was goed gezind en liet Emiel ze vrij gang gaan. De lijst was alleen zo lang en uitgebreid dat we toen maar hebben besloten om er een tweedelig item van te maken! Dus ga lekker zitten voor het eerste deel waar Emiel je, je oren van het hoofd gaat praten in Emiel en zijn Top 10 Indie games – Part 1!

De awesome indie lijst van Emiel!

Zelf heeft Emiel naast zijn grote liefde voor indies, ook eigen games op zijn naam staan. Zijn eerste officiële game die voor de mobile was uitgebracht was genaamd Should Shoot. Een competitieve game die je niet alleen overal kan spelen, maar ook met iedereen. De instap drempel ligt namelijk zo laag dat zelfs je pas geboren baby je nog kan verslaan! Misschien is dit een beetje overdreven, maar de fun is er voor iedereen. Dat is zeker!

Kunstzinnig en actie vol

Om het al, hij weet hoe een goeie indie game in elkaar zit. Verschillende soorten games heeft hij daarom uitgekozen, die niet alleen goed in elkaar zitten, maar ook erg kunstzinnig zijn. Inside is z’n titel. Een game die je niet voor je gespoiled wilt hebben, maar helemaal blind in wilt duiken. Lopend door een mysterieus bos met een klein jongetje, waarmee je ondertussen diverse puzzeltjes mee moet oplossen in een zwart-wit getinte wereld. Ook een wat meer actie vollere indie, zoals Don’t Starve Together zal er tussen zitten. Een game die je co-op kan spelen in een cartooneske wereld. Hout haken, voedsel koken en overleven is hier dan ook de key!

Wat van je van de eerste top indies die Emiel heeft opgenoemd? Heb je interessante titels gezien die je gaat op pikken? Of waarmee je Emiels mening deelt? Laat het ons weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch